YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Iker Jiménez deixa Telecinco en silenci: «No ho podem descartar en cap cas»

Iker Jimenez critica l'OMS seus grans errors en complir-se un any de l'inici de la pandèmia

Primer pla d'Iker Jiménez a un acte promocional
Iker Jiménez deixa Telecinco en silenci: «No ho podem descartar en cap cas»  | GTRES

Iker Jiménez ha dedicat bona part del seu programa 'Horizonte' a fer una dura crítica a l'OMS i els seus errors, quan ja s'ha complert el primer any de la pandèmia de la Covid. «Com és possible que hi hagi ja diverses vacunes i no se sàpiga l'origen?», es preguntava Carmen Porter aquest dimecres al programa de 'Cuatro', que ha tingut com a tema central el que se sap avui dia del desconegut origen del virus.

«OMS: una pandèmia de contradicciones», ha estat el titular que li han posat en l'últim programa d'Iker Jiménez emès ahir, després d'un any parlant sobre la pandèmia, que deixa ja més de 3 milions de casos a Espanya i més de 70.000 morts de forma oficial, tot i que actualment es desconeix l'origen real del Coronavirus.

«L'OMS va corregir un dels seus grans errors: la transmissió del virus per aerosols»

'Horizonte' ha carregat contra que els experts de l'OMS, que han passat un mes a Wuhan «com si anessin a un museu», ja que durant tot aquest període no s'han reunit cap mena de mostres per a realitzar algunes investigacions posteriors, perquè «s'ho anaven explicant tot», com ha destapat el doctor José María Martín-Moreno.

«O un accident de laboratori o un salt d'animal a humà», ha estat la pregunta en l'enquesta que el programa ha plantejat a la seva audiència. El resultat ha estat aquest: un 84% considera que el virus va sortir d'un laboratori, sigui de forma accidental o no. L'OMS encara no ha trobat la resposta que tothom busca des de fa mesos, i el programa d'Iker Jiménez ha contradit l'OMS amb el que han dit diversos experts i epidemiòlegs sobre aquest assumpte.

«No hem de descartar la hipòtesi que el virus procedeixi d'un laboratori, hi ha centenars d'antecedents d'accidents en laboratoris o sembla una cortina de fum, sabem que s'estava experimentant amb el virus molt a prop del focus», han estat algunes de les afirmacions.

La llista de contradiccions de l'OMS que la deixa en mal lloc

El col·laborador d'Horizonte', Pablo Fuente, qui apuntés a primers del 2020 tot el que estava per venir pel que fa a la pandèmia, sent molt criticat a les xarxes socials per això, ha fet una llista de les grans contradiccions que l'OMS ha llançat a l'opinió pública durant els últims 365 dies.

Entre els nombrosos errors comesos per l'OMS estan la declaració tardana de l'emergència sanitària, la negació dels aerosols com a principal forma de contagi o la recomanació de no utilitzar mascaretes, afegida a la desinformació de si són o no vàlides les FFP2.

«Hem de callar? Aquesta és la realitat»

«Em fa mal criticar l'OMS, però he de dir que errar és humà i l'OMS ha estat molt humana. És al·lucinant que l'entitat que ens protegeix a escala mundial hagi ficat la pota en el més important en la malaltia més important de tots els temps, hem de callar? Aquesta és la realitat», s'ha expressat de manera sincera Iker Jiménez.

Tots els errors en cadena de l'OMS s'han vist reflectits en les mesures dutes a terme pels diferents governs, que avui dia resen perquè la vacuna sigui eficaç i qualsevol de les noves soques que aguaiten als països puguin ser contrarestades pels fàrmacs que s'estan elaborant. Actualment, l'OMS ha passat de negar l'origen del virus d'un laboratori o la transmissió d'animal a humà, a «no descarta cap hipòtesi».

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari