IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La imatge que demostra un dels grans secrets de 'La Isla de las Tentaciones'

Alguns espectadors han compartit a les xarxes la imatge de Gonzalo amb el braç ple d'anotacions

'La Isla de las Tentaciones' està sent, sens dubte, un dels programes revelació d'aquesta temporada a Cuatro i Telecinco.

Els protagonistes del programa estan en boca de tothom i, tot i que alguns dubten de la veracitat de les històries, cada vegada són més els espectadors que s'enganxen a la trama. Ara bé, en la darrera gala d'aquest dimarts al vespre es va deixar veure un detall que ha posat en dubte un possible guió del programa.

El detall que ha deixat a la vista Gonzalo

En aquest sentit, han estat molts els espectadors els quals es van adonar que, durant el moment de la foguera, Gonzalo duia una sèrie de punts escrits al braç. Amagades entre els frondosos i abundants tatuatges que porta l'andalús, hi havia unes anotacions que podrien deixar en dubte l'espontaneïtat dels concursants.

I és que han estat moltes persones les quals han cregut que els fets que tenen lloc durant el programa no acaben de ser del tot reals i que han estat fruit d'un premeditat guió per aconseguir més audiència. Davant aquest mar de dubtes i de suposicions, el mateix Gonzalo ha volgut donar la seva versió i sortir en defensa del programa. Així doncs, ha respost a les imatges on es poden veure les seves anotacions al braç tot dient que: «Moltes hores per a pensar, imatges que analitzar que s'obliden i frases que m'apuntava perquè no em passés per alt. Un clàssic dels exàmens».

Una nit de fogueres molt intensa

Més enllà del seu aclariment, encara són molts els espectadors que creuen que tota la trama està pensada i dissenyada i que no tot el que es veu és veritat. De moment, en el darrer programa es van viure moments d'alta tensió, com el viscut entre el retrobament entre Àlex i Fiama que, per uns moments, es van haver de plantejar si deixar o seguir en el programa.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari