Imatge d'arxiu del presentador de televisió Pablo Motos

L'imperi de Pablo Motos, al detall: Les xifres de les seves milionàries empreses

És el presentador de televisió amb més ingressos

Al llarg de la seva carrera professional a la televisió, Pablo Motos s'ha convertit en el presentador més rentable per les cadenes espanyoles. El conductor de 'El Hormiguero' ha sabut traslladar l'èxit als comptes de les empreses que ell administra i s'ha convertit un any més en el presentador amb més ingressos gràcies als 22,2 milions d'euros que van facturar l'any 2019 les seves tres societats.

En la majoria, els ingressos provenen de '7 y acción SL', la productora que va crear l'any 2018 juntament amb el seu soci Jorge Salvador, que s'ha convertit en la seva principal societat i que ha desenvolupat programes molt exitosos com 'Otra movida' o 'Tonterías las justas'. Tot i això, avui en dia la seva principal activitat està centrada en el seu format estrella 'El Hormiguero'.

Malgrat que la productora ha generat una xifra lleugerament inferior a la del 2019, ha mostrat que el programa d'Antena 3 encara compta amb un bon rendiment i una bona audiència. La majoria dels ingressos provenen especialment dels patrocinis i de la publicitat que s'emet durant 'El Hormiguero', una quantitat que s'ha traduït en uns beneficis per l'empresa de 5,5 milions d'euros i que ha suposat un balanç positiu un any més tot i les imponents despeses que assumeix cada temporada la productora.

La diferència de beneficis entre l'any 2018 i 2019 es complementa gràcies a les altres dues empreses que posseeix Pablo Motos: Japala Japala SL i Japala Guones SL. La primera va ser fundada per ell mateix l'any 2002, és la propietària de la meitat de les accions de 7 y acción SL i dedica la seva activitat a les inversions financeres. Quelcom que ha resultat ser tot un èxit perquè l'any 2018, quan es van registrar els últims comptes, va constar un benefici de més de 3 milions d'euros. A més, compta amb un patrimoni de 23 milions.

En el cas de la segona, posseeix xifres més baixes que les altres dues, Japala Giones SL va arribar a uns beneficis de 50.000 euros l'any 2019 i posseeix un patrimoni de 72.000 euros.

 

'El Hormiguero', l'èxit més gran de Pablo Motos

'El Hormiguero' és l'èxit més gran de les empreses de Pablo Motos. El programa fa catorze anys que està en antena, els últims nou a Antena3 i s'ha convertit en un dels formats més vistos de la televisió espanyola i s'ha exportat a altres països com Portugal, Brasil o Mèxic. A més, ha comptat amb la visita de persones de gran interès internacional com Tom Hanks, Elsa Pataky, Hugh Jackman o Will Smith.

I malgrat el difícil any que hem travessat a causa de la pandèmia del coronavirus, al març va aconseguir convertir-se, amb una entrevista a Miguel Ángel Revilla, en el més vist del que portem d'any amb 3.651.00 espectadors. Al setembre va inaugurar una nova temporada mantenint pràcticament tot igual a excepció de la incorporació de Tamara Falcó i de les Twin Melody.