Primer pla de Carlos Lozano

La increïble nova vida de Carlos Lozano: fora de la tele i treballant de paleta

Carlos Lozano ha fet un canvi de vida radical

 Si parlem de la història de la televisió, obligatòriament hem de fer referència a Carlos Lozano. Sí, perquè ha sigut un dels presentadors de més èxit gràcies a programes com 'Operación Triunfo' o 'La ruleta de la suerte'.

No obstant això, després del boom televisiu que va viure, el seu nivell de feina es va anar reduint, i això el va portar a concursar a 'Gran Hermano VIP' i a 'Supervivientes'. I després d'aquest últim reality va decidir 'desaparèixer', motivat també pels conflictes públics que va tenir amb les seves exparelles, Míriam Saavedra i Mónica Hoyos.

Així, allunyat del focus mediàtic, és com es troba actualment el madrileny. És més, ara treballa de paleta!

Arancha de Benito i Carlos Lozano a la presentació de la discoteca Caro a Madrid
Carlos s'ha mostrat molt feliç quan ha reaparegut davant dels mitjans | GTRES

Carlos Lozano té una nova vida

Feia uns mesos que no teníem notícies de Carlos, i recentment ha tornat a aparèixer davant les càmeres en assistir a la inauguració d'un nou local a Madrid, la discoteca Caro.

S'ha mostrat feliç i amb molt bon aspecte davant de la premsa, amb la qual, segons el diari 'La Razón', no ha dubtat a parlar de la seva nova vida. «Estic desaparegut perquè he volgut i perquè necessitava perdre'm», ha dit.

Carlos Lozano fa uns anys, amb més cabell
Carlos Lozano ja fa anys que està allunyat del focus mediàtic | GTRES

De la mateixa manera, ha afegit: «Tenia un desordre molt gran i necessitava organitzar-me la vida».

Amb la mateixa sinceritat, ha explicat que ara està gaudint de la vida al camp i que fins i tot treballa de paleta. «M'estic fent una casa al camp amb un hort, cabres i gallines. Els caps de setmana em diverteixo a Madrid i entre setmana me'n vaig al camp sol, aïllat, i recarrego piles».

A més, ha donat detalls del seu dia a dia rural. Ha confessat que s'aixeca cada dia a les sis i fa una jornada laboral de dotze hores fent obres a casa seva.

Carlos Lozano en un plató televisiu
Carlos Lozano vol tornar a la televisió | GTRES

Lozano està molt tranquil i il·lusionat amb la seva nova vida, i se li ha preguntat si descarta deixar per sempre la televisió. La resposta, en aquest sentit, ha estat molt clara, i és que no. Ha revelat que té diverses ofertes sobre la taula per part de Mediaset.

Espera que no tardi a tornar a la petita pantalla, tot i que s'està prenent amb calma la decisió sobre quina proposta acceptar.

El fet que no tingui pressa per a tornar als platós és degut a que no ho necessita. Cal recordar que a l'última entrevista que va concedir a 'Sábado Deluxe' va dir: «Gràcies a Déu, no em fa falta treballar».

El present sentimental de Carlos Lozano

En aquesta trobada amb els mitjans, com no podia ser d'una altra manera, se li ha preguntat si està enamorat. I també ha sigut molt clar. Ha reconegut que està solter i que encara no ha tornat a trobar l'amor després de la relació i ruptura tan controvertides que va tenir amb Míriam Saavedra.

Així, ha manifestat: «Estic bé. L'amor arriba quan arriba, no cal buscar-lo. L'última vegada que em vaig enamorar va ser de la Míriam».

 

«Porto un any i mig sense ningú i sense fer res de res. La propera vegada que estigui amb algú serà amb una bona persona, perquè no vull repetir errors que ja he comès». Errors, potser, com exposar la seva vida personal o revelar-ne detalls.

Al 'Deluxe' va confessar el que havia fet malament quan estava amb Saavedra. «Per a mi la traïció és molt important, i això em va trencar. La culpa va ser meva perquè hauria d'haver callat. Ella em va demanar disculpes, i les he acceptat i assumit».