Fotomuntatge amb les cares de Joaquín Prat i Ana Rosa Quintana

La preocupació de Joaquín Prat per Ana Rosa Quintana: ho explica tot

Joaquín Prat segueix molt de prop l'evolució d'Ana Rosa Quintana després de deixar la televisió per un càncer de mama

Joaquín Prat i Ana Rosa Quintana són ungla i carn tant dins com fora de la feina. I és que tots dos tenen un vincle molt fort que els fa estar units davant les adversitats. Per això, l'anunci de la malaltia de Quintana va commocionar tothom, però especialment al comunicador, que es va quedar en 'xoc' en conèixer la notícia.

Ara, el veterà periodista ha ofert una entrevista en exclusiva a la revista 'Pronto' on ha revelat com va viure el cop que va suposar saber que Ana Rosa estava malalta de càncer.

Prat explica que Ana Rosa li va amagar durant molt de temps aquesta dolorosa notícia. Així doncs, el seu amic va saber la seva malaltia «un dia abans» que la periodista ho revelés en directe al programa que condueix cada matí a Telecinco.

A Joaquín encara li és dur assimilar el que ha passat. «Ana és l'ànima del programa, la cola que ens manté a tots units, una persona que, sense pretendre-ho, ens unifica», explica a la revista.

«Marca el tempo des de fa més de setze anys, i saber que la seva absència pot ser perllongada és una cosa complicada de portar. Ens sentim tots una mica orfes», confessa.

Pla general d'Ana Rosa Quintana parlant durant una videotrucada al saló de casa seva
Ana Rosa Quintana va haver de deixar el seu treball a causa del càncer de mama que pateix des de fa un mes | MEDIASET

Tot i això, el que no ha canviat és el contacte diari entre tots dos amics, ja que Prat està al dia de les evolucions de la seva cap encara que només es vegin de tant en tant.

De fet, és freqüent que Ana Rosa i Prat parlin per explicar-se les seves coses del dia a dia, i encara més en aquests moments tan delicats per a la madrilenya. Fa uns dies, Joaquín confessava a 'El programa de Ana Rosa' que la presentadora «està estupenda».

La relació especial entre Ana Rosa Quintana i Joaquín Prat

Encara que no es puguin veure cada dia com quan treballen junts, la relació entre tots dos presentadors és immillorable. I un aspecte que el presentador de 'Cuatro al Día' ha volgut remarcar és el paper que juga Ana Rosa a la seva vida.

Pla del presentador Joaquín Prat al programa Cuatro al día
Joaquín Prat està molt unit a Ana Rosa en aquesta difícil època per a la periodista de Telecinco | Cuatro

«Ana no és només una companya de feina, és la meva amiga, i les nostres famílies estan molt unides», prossegueix Prat a l'esmentada entrevista. «Els meus fills grans són íntims dels seus bessons, ella és la padrina del meu fill de 6 anys, Joaquín. Ana i el seu marit, Juan, són la meva família i tenim una relació d'afecte i respecte de molts anys», ha explicat.

Ana Rosa continua el seu tractament per curar-se del càncer de mama

La presentadora deixava de treballar fa poc més d'un mes per centrar-se en el dur tractament al qual s'està sotmetent per vèncer el càncer. El seu comiat a 'El programa de Ana Rosa' va deixar emocionats tots els seus companys de programa i, en general, tota la professió periodística.

Primer pla d'Ana Rosa Quintana presentant el seu programa de Telecinco
Ana Rosa Quintana segueix en ple tractament per curar-se del carcinoma que pateix en un pit | MEDIASET

Per tant, Ana Rosa es prendrà ara un llarg descans laboral i amb totes les seves forces se centrarà a curar-se del càncer que li van detectar quan menys s'ho esperava. D'altra banda, durant aquest temps, Quintana s'ha deixat veure públicament en algun menjar informal amb els seus companys de programa.

Ana Terradillos, Patricia Pardo o el mateix Joaquín Prat han estat alguns dels seus amics que han compartit taula i estovalles amb Ana Rosa. I malgrat que són moments difícils per a la periodista, amb el suport de la seva família i els seus col·legues de professió portarà molt millor aquesta malaltia que li ha tocat viure.