URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Les indirectes de Nagore Robles i Toñi Moreno que han disparat els rumors

Les col·laboradores van llançar-se diverses indirectes durant la gala de Telecinco

Toñi Moreno i Nagore Robles juntes al plató de 'Mujeres y hombres y viceversa'
Toñi Moreno i Nagore Robles van augmentar la temperatura del plató amb les seves indirectes | Instagram

La gala d'ahir a la nit de Superviventesconduïda per Carlos Sobera va ser de les més tòrrides. La temperatura no va parar de pujar durant tota la nit. José Antonio Avilés, conegut per difondre rumors i mentides, va aprofitar la seva intervenció en el programa per revelar un secret.

Segons el col·laborador de Viva la Vida,Ivana Icardi hauria mantingut una nit de passió amb un membre de l'equip de Supervivientes. Un comentari que va desencadenar les opinions dels col·laboradors que es trobaven al plató i que va acabar amb Nagore Robles llançant una indirecta a Toñi Moreno,presentadora de 'Mujeres y Hombres y Viceversa'.

Les provocacions es van iniciar quan ambdues debatien si José Antonio Avilés estava mentint o dient la veritat. Toñi Moreno va aprofitar l'ocasió per manifestar la seva oposició al discurs de la seva companya Nagore. Però la gaditana no imaginava la resposta que anava a rebre per part de la basca.

Una conversa plena d'indirectes

«Jo vull donar la meva opinió tot i que sé que Nagore se'm tirarà a sobre», va indicar la presentadora de 'MYHYV'. «No mai, mai em tiraria sobre de tu així», va respondre l'exconcursant de Gran Hermano.

Poc després, els comentaris de l'assessora de l'amor van deslligar les rialles de tots els seus companys. «Com s'ha posat el 'temita' de calent», va dir fent broma Antonio David Flores. Carlos Sobera també es va unir als comentaris dels seus companys: «Si s'apaga la llum i escolten crits, són elles».

Nagore va saber respondre amb picardia dient «Aquí fo ***** tots menys Avilés, que és el que fot». Toñi Moreno va voler replicar i va acabar aportant el seu punt de vista sobre el presumpte embolic entre Ivana i un membre de l'equip d'Hondures.

La seva opinió sobre la història d'Avilés

«A mi l'única cosa que m'ha fet molt de mal és que Ivana ens ha venut que estava enamoradíssima d'Hugo i que el seu concurs s'ha centrat en 'jo sóc la víctima. Aquí s'ha plantejat moltes vegades si és un paper que ella estava fent. Ara de cop i volta surt de l'illa i se'ns oblida tot», sentenciava la presentadora de Mediaset. Després d'acabar l'exposició de la seva companya Toñi, Nagore li va dir: «Segle XV. Antiga!»

.

Nagore Robles i Toñi Moreno guarden una gran relació d'amistat des que Toñi es va incorporar com a presentadora al programa 'Mujeres y Hombres y Viceversa' al novembre de l'any 2018. Toñi sempre ha lloat la professionalitat de la seva companya Nagore, i aquesta va ser l'encarregada de substituir Toñi després de la seva baixa per maternitat.


Comentaris

envia el comentari