La novetat que podria fer que Ana Obregón recuperi el somriure

Ha decidit donar-li sentit a la seva vida després de la pèrdua del seu fill

Ana Obregón confessa que va patir un tumor quan era adolescent
Ha decidit donar-li sentit a la seva vida després de la pèrdua del seu fill | TVE

El passat 13 de maig es va trencar la vida de l'actriu i presentadora Ana Obregón, com ella mateixa manifestava a les xarxes socials. I és que es produïa la mort del seu únic fill, Àlex Lequio, amb només 27 anys, víctima d'un càncer

La pèrdua del jove manté absolutament enfonsada Obregón, que està rebent per altra banda l'afecte i el suport de la seva família i dels seus éssers estimats, entre els quals Alessandro, la seva exparella i pare d'Àlex.

Un projecte molt especial

No obstant això, sembla que per sobreposar-se al que ha passat, per trobar un raig d'il·lusió i fins i tot per retre-li un homenatge al seu fill, Ana ha pres una ferma decisió. El periodista del cor José de Santiago, del diari 'La Razón', ha revelat que, segons una font pròxima a l'actriu, Ana té un projecte molt especial entre mans.

Sembla que ha decidit posar en marxa la Fundació Àlex Lequio. Aquesta, com no podia ser d'altra manera, treballarà donant suport i recaptant diners per a la investigació contra el càncer.

Alessandro Lequio i la família d'Obregón han decidit també apostar pel projecte. I és que no només farà que ella recuperi les ganes de viure, sinó també que se senti més unida que mai, si és possible, al seu fill, pel que seguirà lluitant en nom seu. És la seva manera de retre-li un merescut reconeixement i d'ajudar a moltes persones que passen per la mateixa cruel malaltia.


Comentaris

envia el comentari