L'última hora sobre la salut dels pares d'Ana Obregón

La mort d'Álex Lequio ha destrossat a tota la família

Ana Obregón amb els seus pares i el seu fill Álex Lequio
Els pares d'Ana Obregón també han quedat molt afectats per la tragèdia | Instagram

Álex Lequio va morir dimecres passat als 27 anys després d'una llarga batalla contra el càncer, malaltia contra la qual lluitava des de 2018, sempre mostrant un gran somriure a la cara.

El fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio es trobava des de fa un mes ingressat a Barcelona, on rebia un nou tractament. La pèrdua ha deixat a una família completament trencada i desconsolada pel dol de la pèrdua d'aquest jove que era tan estimat per tots.

Primeres reunions familiars

Fins ara se sabia que Alessandro Lequio i la seva dona María Palacios visitaven gairebé cada dia a Ana Obregón, la mare del jove que està totalment destrossada ja que Álex era el seu ésser més estimat, així com la seva mà dreta.

Des de la mort de Lequio poc s'ha sabut dels seus avis, els pares d'Ana Obregón. Ara s'ha pogut saber que Amalia i Celia, germanes de l'actriu, han anat a visitar els seus pares Antonio i Ana aprofitant l'entrada de Madrid a la fase 1, en la qual ja es permeten mantenir reunions de fins a 10 persones a l'interior d'un habitatge.

Els pares d'Ana Obregón estan destrossats

Amalia i Celia van viatjar en cotxe i tapant la part posterior amb un tros de tela, de manera que és d'esperar que Obregón viatgés amb elles per veure els seus pares en aquests moments tan difícils. La família vol portar aquests tràgics moments en la més absoluta intimitat.

Hores després de la visita, Amalia va ser caçada pels mitjans mentre anava a comprar. La germana d'Ana Obregón ha reconegut que els seus pares estan molt tristos, i és que la situació familiar és terrible. L'actriu està passant el duel a casa de la seva germana on rep diàriament a Alessandro Lequio i la seva dona.

La mare d'Ana Obregón tampoc està travessant un bon moment de salut, ja que fa uns mesos va haver d'ingressar en una residència. Ara, després de la trista notícia, la família està més unida que mai.

Álex Lequio deixa un llegat molt important. Les seves ganes per tirar endavant i el seu somriure etern han demostrat que malgrat l'adversitat és possible ser feliç i ell, tal com ha confessat sempre, ho ha estat.


Comentaris

envia el comentari