ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

Ana Obregón té una nova preocupació just després de perdre el seu fill

Álex Lequio va traspassar el passat 13 de maig

Ana Obregón en una imagen de archivo | Cedida

La mort d'Álex Lequio el passat 13 de maig arran del càncer que patia va deixar completament desolada a la seva mare, Ana Obregón. Perdre un fill de 27 anys d'edat probablement és el moment més dur que hagi d'enfrontar qualsevol pare o mare en la seva vida, més encara si, com és el cas d'Obregón, és l'únic fill. Habitualment, quan es donen tràgics successos com aquest, els pares solen trobar el suport més gran i les ganes de lluitar en els seus altres fills, bolcant-se en ells per a superar la pèrdua.

Tot i no tenir més fills, Ana Obregón no està sola. Tant a Barcelona com en els últims dies a Madrid l'hem vist envoltada de les seves germanes Celia i Amaia, i el pare del seu fill Alessandro Lequio, amb qui sempre ha tingut una bona relació.

L'actriu no ha estat sola ni un minut i s'ha refugiat en la seva família per aconseguir la força que necessita en aquests moments. Segons ha revelat 'Europa Press', dos dels suports fonamentals d'Obregón a hores d'ara estan sent els seus pares.

Obregón, bolcada amb els seus pares

Recentment vam poder veure a les germanes de l'actriu entrant a casa dels seus pares i, encara que una tela impedia veure qui era a la part del darrere del cotxe, probablement es tractava d'Obregón, que a hores d'ara necessita més que mai el suport dels seus progenitors.

Ana sempre ha estat molt pendent de l'estat de salut dels seus pares, que a l'ésser ja grans han donat algun disgust a l'actriu en els últims anys. Com indica 'Europa Press', Obregón fins i tot va arribar a tenir als seus dos pares ingressats a l'hospital al mateix temps que al seu fill.

El cicle de la vida comporta que els fills tinguin cura dels pares i no a l'inrevés com li va passar a Ana amb el seu estimat Àlex. Ara, que el jove ja no hi és, l'actriu s'ha tornat a bolcar totalment en la cura dels seus progenitors, que s'estan convertint en el seu major suport.


Comentaris

envia el comentari