La inesperada trucada que hauria rebut Pedro Sánchez

María Teresa Campos hauria enviat un missatge a Pedro Sánchez i ell li hauria respost amb una trucada
Pedro Sánchez va respondre a la presentadora amb una trucada | Catalunya Diari

Pedro Sánchez és sens dubte l'home del moment i el seu nom és el protagonista de totes les tertúlies de la televisió. Però entre totes les trucades que està rebent d'ençà que s'ha confirmat que revalida el seu càrrec com a President del Govern en destaca una molt curiosa. Aquesta trucada, que hauria tingut lloc després que es coneguessin els resultats de les fallides eleccions del mes d'abril, és la que hauria realitzat la veterana presentadora de televisió María Teresa Campos.

 

Segons ha explicat avui el periodista Rocco Steinhäuser al programa 'Cazamariposas', la Campos hauria enviat un 'whatsapp' a Pedro Sánchez per felicitar-lo pels resultats electorals. Tot seguit, el president va trucar a la presentadora i van estar parlant de diferents temes. El més important i segons explica el col·laborador, és que la presentadora li hauria demanat feina al President del Govern a Televisió Espanyola.

 

L'empenta que necessitaria María Teresa Campos

A més, s'ha explicat que la televisió pública estaria cercant un format pels seus migdies i que l'expresentadora de Telecinco s'hauria ofert per cobrir aquella franja, però la directiva de TVE no veuria a la presentadora amb forces per a encapçalar el projecte. La presentadora hauria trobat en aquesta trucada l'última oportunitat per aconseguir entrar a la televisió pública amb aquest hipotètic projecte que ara explicàvem.

 

També et pot interessar...