Irene Rosales es fa d'or amb la seva col·laboració a 'Viva la vida'

La dona de Kiko Rivera cobrarà entre 400 i 500 euros per cada programa

Irene Rosales a 'Viva la vida'
Irene Rosales va participar per primera vegada el passat diumenge | Telecinco

Irene Rosales, la dona de Kiko Rivera, és una de les col·laboradores millor pagades de 'Viva la vida'. Rosales, que va iniciar la seva nova etapa professional el passat diumenge, acudirà una vegada a la setmana al programa estrella dels caps de setmana de Telecinco i, segons les primeres informacions, podria arribar a cobrar entre 400 i 500 euros per programa.

No hi ha dubte que aquesta és una bona oferta, a la qual, no s'ha pogut resistir la jove d'Isabel Pantoja. 

Una de les estrenes més esperades

L'estrena de Rosales al programa va ser una de les més esperades i els col·laboradors i presentadora, Emma García, la van rebre amb tots els honors. Rosales va arribar al plató a sobre d'un carruatge i va rebre la calorosa rebuda del públic. 

El seu marit no va dubtar en trucar en directe per a donar-li tot el seu suport i va enviar-li un afectuós missatge: «El desitjo el millor i ho faràs molt bé. Estàs estupenda». A banda de la seva col·laboració al programa, cal recordar que Rosales també és la defensora de la cosina de Kiko, Anabel Pantoja, que actualment està concursant a 'GH VIP 7'.

Irene Rosales a 'Viva la vida'
La dona de Kiko Rivera emprèn una nova etapa professional | Telecinco

 

Els Pantoja han arribat per a quedar-se

Per tant, seran diverses les ocasions les quals es podrà veure a la sevillana pels platós de Telecinco, després que fa ja un any participés amb Kiko en la penúltima edició del concurs. Està clar que els Pantoja han arribat per a quedar-se i gairebé sigui quina sigui l'hora del dia es podran veure en alguns dels programes de Telecinco. De fet, Chabelita ha fitxat per la secció del cor de 'El programa de Ana Rosa' i la Pantoja es convertirà en un dels membres del jurat de 'Idol Kids'.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari