Fotomuntatge d'Isabel Gemio i el seu fill gran Gustavo

Isabel Gemio pren una dràstica decisió i explica què li passa al seu fill gran

Isabel Gemio ja no pot amagar més el que ha passat amb Gustavo

Isabel Gemio ha estat una de les professionals del periodisme més reconegudes al nostre país. La seva extensa trajectòria a la ràdio i la televisió han fet que fos un referent al món de la comunicació des de fa quatre dècades.

L'any 2021, Gemio posava punt final a la seva llarga trajectòria als mitjans. Tot i que va ser una decisió summament difícil, considera que aquesta ha estat la millor elecció de totes.

Fa uns dies, la mateixa periodista deia davant dels micròfons d''Europa Press' que està «centrada a viure, perquè la vida passa molt ràpidament. He treballat 40 anys, per mi això és l'èxit, poder viure dignament del que t'agrada».

Isabel Gemio explica la veritat sobre Gustavo

«Potser són la ràdio i la televisió les que m'han deixat a mi», deixava caure la conductora de 'Sorpresa, sorpresa'. A més, Isabel Gemio mostra a través de les seves xarxes socials com és la seva nova vida gaudint cada minut de la seva família. Així mateix, li agrada reflexionar al camp amb la companyia dels seus millors amics.

Imatge d'Isabel Gemio posant a un photocall
Isabel Gemio ha pres una decisió dràstica | Europa Press

Tornant al passat, per tots és coneguda la relació que va mantenir Isabel Gemio amb Nilo Manrique, amb qui va tenir dos fills.

Nilo, nou anys menor que ella, es va casar amb Isabel Gemio civilment el 1997 a l'ajuntament de Sant Sebastià dels Reis. Poc temps després van adoptar el seu fill Gustavo i en 1999 va venir al món el seu primer i únic fill biològic en comú, Diego.

La parella va acabar trencant i la veritat és que la seva relació ha estat envoltada d'una gran polèmica des que van separar els camins. Així, aquesta denunciava que la seva ex havia estat molt mala persona en acusar-la d'una cosa greu sobre els seus fills.

La presentadora es desviu pel jove amb distròfia muscular

«A mi em sembla aberrant i abusiu, com totes les denúncies que m'ha posat dient que no m'he fet càrrec dels meus fills. Malmetent contra els meus fills i explicant-los la seva versió de la història. Sense donar-los l'oportunitat que m'escoltin», denunciava.

Imatge d'Isabel Gemio posant amb el seu fill Gustavo
Isabel Gemio posant amb el seu fill Gustavo | Europa Press

Durant tot aquest temps, la periodista ha patit veient el seu 'nen' patint una distròfia muscular, de la qual ha parlat en un llibre. A més a més, ha creat una fundació amb l'objectiu de recaptar fons i donar suport a altres pares amb fills que pateixen aquesta malaltia.

«Quan em van dir la malaltia que tenia Gustavo vaig trigar temps a processar el que passava i fins molt de temps després no vaig voler ajuda psicològica. Potser perquè no era capaç de verbalitzar-ho. Recomano a les famílies que passin per això que ho facin com més aviat millor», revelava fa mesos a 'Vanitatis'.

«Paco 'El Pocero' ens va donar 300.000 euros»

«És una carrera contra rellotge. En 10 anys només he aconseguit un milió d'euros. Saps qui ens va donar diners des del principi? Paco Hernando, 'El Pocero': 300.000 euros amb què vam poder començar la fundació», reconeixia Isabel Gemio.

De la mateixa manra, no cessa en el seu interès de buscar suports perquè les malalties rares siguin més visibles a la societat.

Isabel Gemio en un photocall
Isabel Gemio es desviu per Gustavo| GTRES

Amb el suport d'Ana Pastor i la psicòloga María Jesús Álava Reyes, la periodista va presentar fa uns anys l'esmentat llibre a la Biblioteca Nacional. Per a Isabel Gemio, el seu fill ha estat «el Buda que cada dia em demostra el significat del present, la veritable dimensió de les coses que importen i de l'amor».

I és que reconeix que «Gustavo és el meu heroi, l'heroi més real i valent que conec. La seva heroïcitat és contínua les 24 hores del dia, sense un recés, sense una treva. És la resistència més pertinaç que hi ha davant d'una greu malaltia», finalitzava.