Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de la princesa Elionor i Joan Carles I

Elionor respon al seu avi, Joan Carles, de la pitjor manera possible

La princesa ha evitat la trobada amb l'emèrit

Elionor ha vist des de la distància el retorn de Joan Carles a Espanya, que ha sigut molt controvertit. L'emèrit ha passat uns dies de descans a Sanxenxo i dilluns es va reunir amb la família a la Zarzuela. Tot i això, en aquesta trobada hi va haver algunes absències destacades, com la de la princesa.

Possiblement a l'hereva li hagués agradat retrobar-se amb el seu avi. Es desconeix quant de temps fa que no es veuen, encara que tot apunta que fa gairebé dos anys. El pare de Felip va sortir del país amb direcció a Abu Dhabi l'agost de 2020, i des de llavors no havia trepitjat territori nacional.

Tot feia indicar que Elionor no estaria present en aquest acte, i així va ser. La jove continua amb els estudis a Gal·les, aprofitant les últimes setmanes de curs. Però, segons 'Informalia', aquest dilluns va tornar a les aules després d'un cap de setmana molt intens.

La princesa va anar a una gran festa amb motiu de la graduació dels seus companys d'un any mes. Ella, de moment, està fent primer de Batxillerat, així que fins l'any que ve no li toca. 

Es tracta d'una cerimònia molt normal en qualsevol centre educatiu. En el cas de l'Atlantic College, enguany s'ha recuperat l'acte de graduació després que se suspengués durant dos anys a causa de la pandèmia.

Pla general de la princesa Elionor sense mascareta durant un acte
Elionor durant l'últim acte oficial en què ha assistit | GTRES

La primogènita de Felip i Letícia estava convidada a la festa, igual que la resta d'alumnes del col·legi. Com és habitual, l'internat gal·lès va compartir imatges de la cerimònia. I, com era d'esperar, la noia no va aparèixer a cap foto, cosa que no deixa de sorprendre.

És ben sabut que Elionor vol passar desapercebuda. I al recinte no faciliten fotografies ni cap mena d'informació sobre la seva vida.

La princesa és totalment diferent del seu avi. Aquests últims dies, Joan Carles ha estat acusat d'exposar-se massa mediàticament. I és que cada dia era interceptat per les càmeres al club nàutic de Sanxenxo.

Aquest comportament va caure com un gerro d'aigua freda a la Zarzuela, i així ho van fer saber a l'emèrit. Li van demanar més discreció amb vista al futur. No volen que cada visita a Espanya es converteixi en un espectacle per als mitjans.

Joan Carles ha complert la seva comesa durant el viatge que ha fet al nostre país. S'ha pogut reunir amb els amics de les regates i amb la família. No obstant això, li ha quedat l'espineta de no poder veure la princesa.

I haurà d'esperar un temps per a retrobar-se amb la seva neta, ja que no serà fins a l'estiu quan tots dos tornin a coincidir a Madrid.

Elionor, molt centrada en els estudis

L'últim cop que Elionor va tornar a casa va ser durant les vacances de Setmana Santa. Va aprofitar l'ocasió per descansar, però també per atendre una sèrie de compromisos institucionals. Juntament amb la seva família, se la va poder veure en un centre de refugiats, però també va estar en un col·legi de Leganés en solitari.

Imatge del rei Joan Carles i la princesa Elionor
A Joan Carles li hagués agradat veure la seva neta | GTRES

Cada cop assumeix més responsabilitats dins de la institució. Això sí, els reis l'estan protegint al màxim per no cremar-la gaire. Volen que, quan arribi el moment, estigui preparada per assumir el regnat.

D'aquí a unes setmanes, quan finalitzi el curs escolar, tornarà a Espanya. En principi, a finals de juny presidirà el lliurament dels premis de la Fundació Princesa de Girona. I a partir d'aquí ja tindrà l'estiu lliure per descansar i viatjar.

El més probable és que Elionor vagi participant cada cop més a l'agenda reial. A la Zarzuela volen potenciar que assisteixi sola als actes.