Kiko Hernández en un directe de Sálvame.

Kiko Hernández evita la tragèdia que preocupa el seu entorn: es gasta molts diners

Kiko Hernández ha invertit 1.500 euros en una causa important

Kiko Hernández porta molt de temps treballant a 'Sálvame' i sap perfectament a quines persones no s'ha d'enfrontar. Els seus enemics han identificat els seus punts febles i no dubten a atacar-lo sempre que hi ha un conflicte damunt la taula.

Com que el col·laborador està cansat de rebre certes crítiques, ha decidit tallar de soca-rel gastant-se una alta quantitat de diners. Segons sembla, Kiko Hernández ha estat acusat d'atacar únicament les cares més vulnerables, com ara la seva companya Lydia Lozano.

Suposadament no té valor per posar-se a l'alçada d'altres rivals, si més no això és el que pensa gran part del públic. Davant d'això, els seus detractors tenen en compte aquesta falta de coratge, i per això critiquen cadascun dels seus passos, cosa que angoixa els seus éssers estimats.

Primer pla de Kiko Hernández en un photocall
Kiko Hernández ha deixat sense arguments els seus detractors | GTRES

Kiko té una imatge complicada, però el paper que interpreta a 'Sálvame' no es correspon amb la realitat i juga en contra. Vol donar a entendre que és un home segur i fort, encara que la realitat és força diferent.

L'antic concursant de 'Gran Hermano' és vulnerable i sensible, de fet ha demanat ajuda a professionals més d'una vegada. Kiko és conscient que el seu físic és molt comentat a les xarxes socials i hi ha qui l'ataca per no estar conservant-se bé.

Per aquest motiu, ha invertit 1.500 euros en un tractament estètic que pretén rejovenir el seu rostre, s'anomena lífting facial. De fet, ha estat la revista 'Cuore' la que ha tret a la llum el preu per demostrar que el comunicador és més presumit del que sembla.

Hernández està acostumat a rebre tota mena d'atacs, ja que ha tingut temps de cometre centenars d'errors. Per exemple, en els darrers temps s'ha acostat a Rocío Carrasco i pensen que els seus interessos són falsos perquè en el passat va ser dur amb ella. Però l'única cosa certa és que la reina del feminisme ha estat a casa seva i coneix les seves filles Abril i Jimena.

Kiko Hernández ha tancat el problema

Kiko se sent incòmode quan el públic riu del seu aspecte físic, de fet no vol que a Telecinco s'emetin imatges antigues. Quan va començar a treballar als mitjans, després de participar a 'Gran Hermano 3', lluïa un rostre menys afavoridor i no vol recordar-ho. Fins i tot, recentment es va mostrar molest amb Alejandra Rubio perquè la jove es va burlar de la seva «cara vermella».

Kiko Hernández a la campanya 'Cap família amb nens sense tortell de reis' a Madrid
Kiko Hernández treballa a la televisió més de 20 anys | Gtres

Hernández, segons informa la revista 'Cuore', s'ha sotmès a un tractament no invasiu que no és a l'abast de totes les butxaques. Ara, els amics del col·laborador poden respirar tranquils, ja que no es podran ficar amb les seves imperfeccions facials. Li ha costat una dinerada, però ha valgut la pena perquè ha bloquejat molts atacs.

El col·laborador de 'Sálvame' ha guanyat molts diners al llarg de la seva carrera, ja que ningú pot negar que és un treballador nat. Tot i que té una vida ben establerta, no deixa de buscar noves oportunitats i té negocis dins i fora de la petita pantalla. A més, fa uns mesos es va comprar un habitatge situat als afores de Madrid, a la mateixa urbanització que freqüenta Rociíto.

Kiko Hernández està obsessionat per la seguretat

Kiko és conscient que la seva vida està exposada i això genera uns riscos, per això fa unes setmanes va llançar una clara advertència. Concretament, una publicació va treure a la llum el seu patrimoni i li va tenir por per si algun lladre planejava un robatori a casa seva. «Puc jurar que a casa meva mai tinc diners, ho dic per si algú es vol passar per casa meva a hores intempestives», deia.

Així, Hernández va revelar que havia instal·lat tres sistemes de seguretat diferents, ja que el primer per a ell és protegir la seva família. No té grans capricis, així que al seu domicili tampoc no hi ha cap joia ni objecte de valor.