Primer pla de Santiago Abascal

Deu dies abans de la boda, Santiago Abascal s'assabenta que no hi està convidat

Santiago Abascal ha caigut de la llista de convidats a última hora

Santiago Abascal és molt més que un polític. El líder de Vox ara està centrat en la campanya electoral de les eleccions andaluses, en què les enquestes pronostiquen un bon resultat per al seu partit.

Vox, contra tot pronòstic, està recollint molt de suport popular. Es perfila com la formació política que pot donar una sorpresa a les pròximes eleccions generals.

Conscient de la responsabilitat que això comporta, Abascal cuida la seva imatge pública al mil·límetre. Ha sabut trobar l'equilibri entre els missatges clars i contundents i la imatge de proximitat i empatia amb el poble, amb la classe treballadora i mitja.

A més de dedicar-se a la política, Santiago Abascal fa servir les xarxes socials com a plataforma per a mostrar la seva cara més familiar i entranyable. Allà comparteix contingut polític, però també fotos amb la seva dona, Lidia Bedman, i els seus fills. A més, és un apassionat de la natura i de l'esport i presumeix de la seva bona forma física amb imatges on surt fent muntanyisme o rutines d'entrenament.

Abascal, convidat per error al casament d'una influencer molt famosa

Santiago Abascal ha vist com els plans que tenia per al 4 de juny han canviat de sobte. Aquest dia està previst que se celebri el casament de Vania Millán i Julián Bayón. Fa quatre anys que estan junts i contrauran matrimoni a l'església de San José, a Madrid, amb festa posterior al Casino.

Vania Millán es va fer famosa quan va ser escollida Miss Espanya el 2002, com a representant d'Almeria. Ha concursat en realities, ha estat casada amb René Ramos, germà de Sergio, i actualment té una relació amb Julián Bayón, especialista en medicina estètica.

Vania és llicenciada en dret i ha exercit com a advocada fins fa poc, que ha començat a fer de coach. Viu allunyada del món de la televisió i de la fama, però segueix tenint molts amics i coneguts al sector. Precisament, una de les persones amb qui encara té contacte és Lidia Bedman, la dona de Santiago Abascal.

Arran d'això, s'ha armat cert enrenou en saber-se que el líder de Vox aniria al casament de Millán i Bayón. Santiago Abascal i Lidia Bedman figuraven a la llista de convidats que es va enviar als mitjans en una nota de premsa que es va fer per anunciar l'enllaç.

Ràpidament, Millán va desmentir que Abascal estava convidat a la boda. Lidia Bedman sí que hi anirà, però el seu marit no. Vania ho va atribuir a un «error» i va assegurar que en cap moment estava previst convidar-lo.

Lidia Bedman, el suport de Santiago Abascal

Santiago Abascal té en Lidia Bedman la seva companya de vida. I és que, a més de donar-li suport en tot el que fa, Lidia és tota una influencer amb veu pròpia que té més de 235.000 seguidors a Instagram.

Forma part d'un grup molt selecte d'influencers i persones conegudes que treballen amb moltes marques i fan campanyes publicitàries exclusives. A més, està molt bolcada a promocionar els dissenys de la botiga de roba que la família del polític té a Amurrio, a Àlaba.

Tant ell com ella estant centrats en la seva feina i, tot i que intenten passar el màxim de temps possible junts i en família, tenen agendes endimoniades.

És per això que, en tractar-se d'un error, el líder de Vox no tenia apuntat el casament de Vania Millán i Julián Bayón a l'agenda. De tota manera, potser algun compromís polític li hauria impedit assistir-hi. O potser podrà aprofitar per passar el dia amb els seus fills mentre Lidia és a la boda.

Sigui com sigui, qualsevol cosa que fa referència a Abascal automàticament es converteix en notícia. Fins i tot si, com en aquest cas, és un error de comunicació.