Isabel Pantoja planta Telecinco sense explicacions

La tonadillera tenia prevista la seva participació en un dels espais de la cadena i de moment no ha aparegut

Isabel Pantoja a 'Volverte a ver' al programa emès el 21 de febrer de 2020
Isabel Pantoja planta Telecinco després d'anunciar-se una participació seva als informatius de Pedro Piqueras | Telecinco

Lluny queden les amenaces d'Antena 3 de superar Telecinco l'informatiu de Pedro Piqueras, ja que sembla que amb un nou format ha recuperat l'audiència que va perdre al seu dia.

Telecinco està apostant últimament per fer un Informatiu diferent, que ara comença 15 minuts abans i que diàriament sol comptar amb la presència telemàtica de diversos testimonis molt coneguts per al públic com és el cas de Pablo Alborán, Cayetano Rivera, Pepón Nieto o Raúl Pérez entre altres. Precisament aquest últim es va atrevir a fer diverses imitacions en directe.

  

Isabel Pantoja tenia confirmada la seva aparició

Segons va avançar 'Look', la cantant va dir sí a la participació, però de moment, hi ha qui ja qualifica la seva plantada «d'històrica», sobretot tenint en compte que Isabel és un dels noms més potents que té ara mateix Telecinco després de l'èxit del seu pas per 'Supervivientes' i de convertir-se en un reclam per a futurs programes de la cadena.

Tot i això, el mateix mitjà assegura que l'artista encara manté la intenció d'aparèixer i ser entrevistada en directe als informatius, tot i que es desconeix quin dia seria.

La invitació es retarda

Per ara, són moltes les veus que asseguren que Telecinco no estaria gens contenta amb l'actitud d'Isabel Pantoja. Tot i que no se sap perquè encara no ha aparegut, a la cadena no li agradaria que algú tingués tant de poder que pogués decidir tranquil·lament quan atendre la trucada. 

Segons 'Look', el motiu d'aquest retard seria el mal estat de salut de la mare d'Isabel, Ana, que ja fa un temps que és bastant delicat. Per aquest motiu, la tonadillera podria no tenir ànims d'aparèixer en directe davant de tants milions d'espectadors, però Telecinco esperaria com a mínim una explicació que encara no ha arribat. 

El que sí està clar és que Telecinco seguirà comptant amb la presència de famosos en el seu Informatiu i que seguiran explicant com estan passant el confinament, que per sort sembla que ja s'està acabant.


Comentaris

envia el comentari