Marta i Lester de La isla de las tentaciones

Marta de 'La isla' aclareix amb quina persona manté una relació ara mateix

La canària s'ha sincerat després del seu tempestuós pas pel programa

'La isla de las tentaciones' ha deixat molts noms propis, un d'ells és el de Marta Peñate. La canària es va donar a conèixer a 'Gran Hermano', qui va ser una de les concursants més polèmiques. Ara, ha sigut al costat del seu ex, Lester, quan s'ha consagrat com un autèntic fenomen televisiu.

La foguera final, un cúmul de sentiments per a la parella

Sens dubte, la foguera final de Marta ha sigut una de les més tenses de la història del programa, ja que tant ella com Lester van protagonitzar moments de màxima tensió propis d'una pel·lícula dramàtica perquè ambdós es van retreure moltes coses a la cara.

La parella ja travessava una forta crisi abans d'entrar al programa. Més d'una dècada és el temps que Lester i Marta han passat junts, concretament 11 anys de la seva vida, data que, fins avui dia, ha sigut la parella del programa que més temps feia que hi estaven junts. Els dos van decidir trencar la relació en la foguera.

La decisió de Marta va ser anar-se'n sola, mentre que Lester va escollir anar-se'n amb Patricia, la jove amb la qual es va ficar al llit, i que tot sembla indicar que ha seguit la seva relació després del programa. Molts són els que es pregunten què ha passat amb la Marta, ja que a l'illa va tenir el seu romanç amb Dani.

Després de la finalització del programa, a l'espera del retrobament entre les parelles, Marta Peñate ha concedit la seva primera entrevista a 'Jaleos', on ha comentat el seu pas pel concurs a més de desvetllar en quina situació sentimental es troba. La ruptura entre ella i Lester va ser molt dura, ja que després d'11 anys de relació, tot va acabar de la pitjor manera possible. La parella canària sempre ha reconegut que van arribar malament al 'reality', que la seva relació ja estava bastant deteriorada.

Marta Peñate aclareix si està amb Dani

Sembla que, actualment, Marta està iniciant una relació amb Dani, el temptador amb qui es va ficar al llit i amb el qual va tenir una breu i bonica història d'amor. «Vaig gaudir molt amb Dani a l'illa, i ara estic gaudint amb ell», ha confessat la canària a 'Jaleos'.

Tot fa indicar que tot i anar-se'n sola, Marta va decidir reprendre el contacte amb Dani, el jove que li va fer recuperar la il·lusió. El mateix que la seva exparella, Lester, així sembla que tots dos han tornat a trobar l'amor.

Marta també ha confessat que no sap si Patri és una persona adequada pel seu ex. De moment, la canària s'ha limitat a explicar que està començant a gaudir de la vida i que no necessita ningú al seu costat. «En la meva vida entro jo», ha contestat a 'Jaleos' quan se li ha preguntat de nou pel seu ex i per Dani. Molt probablement, Marta hagi començat a tenir contacte amb Dani i que de moment s'estiguin coneixent una mica més per veure si els dos aconsegueixen enamorar-se.

El que està clar és que l'ex concursant de 'Gran Hermano' s'està prenent les coses amb molta calma i amb molta cautela, ja que ve d'una relació molt llarga i no vol cometre els mateixos errors del passat. A 'Jaleos' també ha volgut reconèixer que en algunes ocasions ha sentit que ha fet mal a la seva família.