Lester i Marta, parella de 'La isla de las tentaciones'

Revelen un altre secret fosc de Lester de 'La isla de las tentaciones'

Es tracta d'un altre episodi 'polèmic' del passat del jove canari

'La isla de las tentaciones' és un dels grans èxits de la temporada gràcies a concursants com Lester, de qui ara ha parlat Amor Romeira, perquè aquesta, que és amiga de l'exparella d'ell (Marta Peñate), no ha dubtat a revelar detalls del passat del jove canari.

És cert que fins al moment ja s'havia parlat dels problemes judicials que va tenir temps enrere i fins i tot de la seva mala relació amb Alessandro Livi. No obstant això, l'exconcursant de 'GH' ha anat un pas més enllà, descobrint algun fet de la vida de Lester que no es coneixia fins ara.

L'episodi revelat per Amor Romeira

Amor Romeira ha participat en un directe d'Instagram amb la reportera Alejandra Castelló per precisament fer un repàs dels últims fets que han succeït a 'La isla de las tentaciones'. I ha sigut aquí on aquesta, la gran amiga de Peñate, ha revelat un detall que es desconeixia sobre el passat de Lester. Concretament, ha explicat que va estar vivint d'okupa.

Així, ha manifestat: «Fixa't si Lester ha enganyat a Marta que, fins i tot, va mentir-li en una cosa molt greu i actual, tan delictiva. Lester estava vivint d'okupa en una casa i enganyant a Marta. Ella no va saber mai que ell vivia en una casa d'okupa fins que es va assabentar per casualitats de la vida i li va fer un gran enrenou».

Davant els retrets de la seva xicota pel que estava fent, Amor ha dit que la resposta de Lester va ser que «havia de pensar en el futur i volia tenir una casa». I davant d'això, aquella li va dir: «El futur és treballar i comprar-se una casa, però no 'okupar'». Una vegada que ja ha revelat aquesta dada, Romeira ha procedit a afegir que aquest esmentat habitatge va haver de ser desallotjat per la policia.

De la mateixa manera, per donar suport a Marta Peñate amb la dura relació que va tenir amb Lester, ha afegit: «Ja quan el teu xicot et menteix en una cosa tan forta com que viu d'okupa, com et quedes?». Així mateix ha volgut donar les gràcies a 'La isla de las tentaciones' perquè hagi permès que la relació entre Lester i Marta s'hagi acabat. I és que ha manifestat que ella «era una persona anul·lada i estava acostumada a l'amor que li donava ell (...). Va haver d'aguantar faltes de respecte molt greus».

Si totes aquestes informacions ja són 'fortes', Amor Romeira tampoc ha dubtat a reconèixer que l'exparella de la seva amiga va ser deslleial a la seva xicota en diverses ocasions. Així, ha exposat que una d'aquestes vegades li deia a Marta que anava a classes d'anglès quan en realitat quedava amb una altra noia.