Melyssa, de pedra: Tom fa una inesperada confessi贸 sobre la seva vida actual

Sembla que el concursant de 'La isla de las tentaciones' ha refet la seva vida i es troba realitzant nous reptes personals

Melyssa i Tom durant la seva participaci贸 a 'La isla de las tentaciones'
Melyssa tamb茅 torna a tenir parella| Telecinco

Tom i Melyssa han sigut sense cap mena de dubte la parella m茅s pol猫mica de la segona edici贸 de 'La isla de las tentaciones'. Potser ha ajudat que es van con猫ixer en un altre programa de televisi贸 per貌, el que ha fet que tothom s'enganxi a la seva hist貌ria d'amor ha estat l'铆mpetu de Melyssa per desemmascarar a Tom i la frivolitat d'aquest, qui no s'ha amagat quan ha hagut de ser infidel a la seva xicota ajuntant-se amb una de les temptadores de la seva vila i coquetejant amb tota aquella que estigu茅s disposada a fer-li cas durant el 'reality'.

Tom va intentar contenir-se per貌 l'assalt de Melyssa a la vila dels nois li va servir com a punt de partida per a totes aquestes coses que l'han deixat a l'estacada davant de tota Espanya. Tom, que va entrar al programa dient que era un senyor i que respectaria la seva noia, decidia anar-se'n al llit amb Sandra, faltant-li al respecte a Melyssa i, fins i tot, justificant-se dient que el programa servia per aix貌.

Quan es va disputar la foguera final, Melyssa li va dir a Tom que no volia saber res m茅s d'ell i que la relaci贸 s'havia trencat. Avui hem sabut que si b茅 茅s cert que ja no estan junts, un cop es va acabar el programa van quedar i van mantenir relacions sexuals. Despr茅s d'aquestes i segons la versi贸 de Tom, li va dir a Melyssa que ja no volia estar amb ella i que volia intentar-ho amb Sandra.

Tom fa un pas m茅s amb la temptadora Sandra

Contra tot pron貌stic, la relaci贸 entre Tom i Sandra segueix tres mesos despr茅s com el primer dia. De fet, ha sigut el mateix Tom qui ha confirmat que actualment estan vivint junts, encara que en alguns moments ella viatja a Barcelona i despr茅s es troben a Madrid al pis que estan compartint. Per la seva banda, Melyssa ha confirmat que tamb茅 s'ha tornat a enamorar i est脿 comen莽ant una relaci贸 amb un vell conegut.


Comentaris

envia el comentari