La promesa de venjança de Marta, de 'La isla', contra la seva exparella: «Que tremoli»

La jove ha explotat després de les últimes declaracions del seu ex i promet venjança

Marta i Lester de La isla de las tentaciones
Marta amenaça a Lester amb explicar tota la veritat de la seva relació | TELECINCO

Marta Peñate, de 'La isla de las tentaciones', li ha declarat la guerra al seu ex, Lester. La concursant s'ha mostrat molt contundent sobre els plans de venjança que li ha preparat a qui va ser la seva parella després de les seves últimes declaracions. Els 11 anys de relació se'n van anar a l'orri a la República Dominicana, després que tant la Marta com Lester caiguessin en la temptació amb alguns dels solters de l'illa.

Els retrets i les desqualificacions públiques han estat constants després de la seva ruptura, i tot sembla indicar que la guerra anirà per a llarg, ja que Marta ha entrat en còlera després de les últimes declaracions del seu ex al canal de 'Mtmad'. En el vídeo es pot veure com Lester comparteix pla amb Aurah Ruíz, ex concursant de 'Gran Hermano 6', i han aclarit quina situació els uneix. Però, són unes imatges que han desaparegut de la web perquè diumenge, en el debat final de 'La isla de las tentaciones', Lester i Marta es tornen a veure de nou.

Tot i que el vídeo ha estat penjat poques hores, els seguidors d'Aurah no han trigat a fer circular per les xarxes socials les perles que Lester li ha dedicat a Marta. «Ella va fracassar a 'Gran Hermano 16' i va a aquest programa a fer el que no va fer a l'anterior, anava amb les coses molt pensades i sabia al que anava, a rebentar la relació. Això va ser el que va fer i el que jo li he recriminat», ha explicat Lester.

Però els retrets del jove no acabaven aquí, ja que ha continuat revelant què pensa sobre la seva ex: «Si em volia deixar, que ho fes abans del programa. És el que penso, he vist una persona tripolar i crec que el que està fent és un 'show'. A la mateixa vegada és capaç de riure, plorar i enfadar-se. Ella no va estudiar periodisme, sinó art dramàtic, perquè realment hauria d'haver anat a 'Pasión de Gavilanes'», sentenciava l'ex de Marta.

A més, Lester ha confessat com és la seva vida al costat de Patricia comparant-la amb la seva ex: «He deixat el ritme de vida dolent que portava abans, i ara en porto un de saludable». Unes declaracions que no han agradat gens a Marta i que ha provocat la seva ira en les xarxes socials, on ha promès venjança.

Marta amenaça a Lester

Mitjançant el seu compte oficial de Twitter, Marta Peñate s'ha afanyat a donar resposta a les paraules del seu ex i li ha llançat una clara advertència. «El dia que pugui parlar que tremoli amb tot el que m'ha fet, que s'amagui sota les pedres», afirmava de forma contundent la jove, que no està disposada a guardar silenci per més temps.

Els seguidors de Marta li han enviat desenes de missatges secundant la seva decisió i aconsellant-li que no es quedi callada i es defensi com només ella sap de les acusacions que Lester ha fet públicament. «Totalment d'acord, explica-ho tot», li animava una seguidora.

Minuts després, i sentint-se protegida pels seus, Marta tornava a publicar un missatge on deixava clar el que té pensat fer. «Siiii JURO PEL MEU DESBALLESTAMENT que hi parlaré. Li desmuntaré peça per peça», ha escrit. «Oleeee la meva Marta, amb un parell», «MARTA POTS ENFONSAR-LO, LA MEVA NENA! El 'lerdo' aquest s'ho mereix», són alguns dels missatges de suport que ha rebut la Marta.

S'acosta un debat final molt mogut

Si el retrobament tres mesos després del que va passar a l'illa va ser d'allò més conflictiu entre Marta i Lester, diumenge s'espera que el debat final de 'La isla de las tentaciones' sigui d'allò més mogut. La Marta no està disposada seguir sent trepitjada i promet que la seva presència no serà indiferent per a ningú.

Que es prepari Lester perquè la seva ex ve amb les piles carregades i amb la clara intenció de comptar d'una vegada tot el que ha passat durant aquests 11 anys de relació. I pel que deixa caure, la imatge del seu ex no sortirà molt ben parada.


Comentaris

envia el comentari