La periodista i col·laboradora Gema López passejant a Madrid l'any 2019

'Sálvame' al·lucina amb els retocs estètics d'una col·laboradora

La periodista Gemma López es va fer un tercer retoc de cara a la tardor

Gema López, als seus 49 anys, té una figura envejable, a més de la seva cara i una pell molt ferma per la qual és preguntada habitualment pels seus milers de seguidors. La periodista de 'Sálvame' mai ha amagat els tractaments o retocs que es realitza per tal d'estar ideal, sent tres retocs als quals s'ha sotmès de cara a aquesta tardor-hivern.

Mai s'ha fet cirurgia, de manera que la col·laboradora de 'Sálvame' no ha hagut d'absentar-se en cap ocasió del seu lloc de treball. El primer dels seus retocs el va realitzar després del confinament, ja que veia que després d'unes setmanes molt complicades pel fet d'estar tancada a casa, lluïa un gest cansat que volia eliminar a través d'un 'total eyes', que tenia com a objectiu eliminar les seves ulleres i, per això, es va posar a les mans dels millors experts, que van considerar que l'opció més idònia era omplir-les amb àcid hialurònic.

A través d'una cànula li van aplicar microinjeccions amb l'objectiu que no quedin marques i l'efecte sigui molt natural, cosa que s'ha aconseguit tal com podem veure cada tarda a Telecinco. A més d'haver aconseguit el seu comès, el resultat del retoc ha estat immediat.

Els tres retocs de Gema López per estar espectacular

Aquest retoc consisteix a hidratar la zona, aportar volum, corregir l'enfonsament i donar suculència a la pell, per així millorar l'aspecte de Gema López. «La millora també s'aprecia en la tonalitat d'aquesta àrea periocular, ja que millora lleument l'enfosquiment», asseguren els metges estètics. Aquest tan sols ha estat el primer retoc, ja que després d'eliminar les seves ulleres, Gema López ha triat una 'regeneració de la pell 360', que ha combinat amb mesoteràpia i vitamines per tal de tenir «una pell més llisa, hidratada, lluminosa, amb el to unificat i sense rastre de les taquetes que provoca el sol».

Pel que fa a l'últim i tercer retoc, Gema López s'ha decantat per un 'lífting' sense cirurgia i sempre de la mà del doctor Miguel de la Peña, de clíniques 'Diego de León', qui és el seu metge de confiança de sempre. La col·laboradora ha escollit aquest mètode que millorarà l'aspecte del seu oval facial amb un resultat espectacular sense haver de passar pel quiròfan.

Cap dels retocs de Gema López han sigut invasius

Amb ultrasons, Gemma López ha pogut combatre la flacciditat, l'acumulació de greix a la cara i estimular l'activació de col·lagen, efectes que poden obtenir-se des de les primeres sessions. En el cas de la periodista de 'Sálvame', ho ha aconseguit amb l'aplicació d'un ultrasò que minimitza els signes d'envelliment, millora la pell, provoca la contracció de la mateixa i el seu efecte tensor és similar al d'un procediment quirúrgic.

Cap dels tres retocs que s'ha fet són invasius pel que, segur que hi haurà tingut en compte per Gemma. No és l'única a 'Sálvame' que tracta d'estar sempre bé, i així ho reflecteixen altres retocs com també de personatges com a María Patiño, Jorge Javier Vázquez o Kiko Matamoros .