IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un famós de Telecinco, condemnat a presó

Haurà d'assistir a un curs de reeducació i pagar una indemnització

Javier Cohen participant a 'Mujeres y Hombres y Viceversa'
Haurà d'assistir a un curs de reeducació i pagar una indemnització | MEDIASET

Una de les cares de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' torna al focus dels mitjans, però aquesta vegada per motius judicials. Javier Cohen ha estat condemnat a presó per un delicte de maltractament animal. El 2016 sortia a la llum que el jove, conegut pel seu fugaç pas de només dos dies per Telecinco, havia deixat morir de gana el seu buldog americà. 

Javier es presentava a la protectora d'animals Modepran de Paterna (València) amb un nom fals per entregar el seu gos Mack, de tres anys, sense xip i en una «situació extrema»: raquític, deshidratat i amb una leishmaniosi per la qual mai havia rebut tractament, segons avançava el 'Levante'. L'endemà, donat el patiment de l'animal i que no es podia fer res per salvar-li la vida, Mack va ser sacrificat.

Reconeix haver deixat morir el seu gos

Aquest dimecres, 19 de febrer, Cohen reconeixia davant del jutge haver deixat morir el seu gos desatenent-lo fins al punt que l'animal acabava en «pèssimes condicions de salut», malalt, «deprimit i desorientat». El gos no es podia ni aixecar, segons avança el mitjà citat.

El Fiscal de Medi Ambient demanava una pena de divuit anys de presó per al jove, però el jutge ha decidit finalment condemnar-lo a nou mesos de presó i a 2 anys i mig d'inhabilitació amb relació a tot el que tingui a veure amb animals. També se li imposa una indemnització per a la protectora, que es va gastar 117,85 euros en cuidar i incinerar el seu gos.  Però l'entrada del jove a presó ha quedat finalment suspesa amb la condició que no cometi delictes en tres anys i realitzi un curs de reeducació per cuidar animals. 

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari