Màxima indignació pel que ha fet Jesús Calleja en un Carrefour

El supermercat s'ha defensat de les crítiques

Jesús Calleja durant una entrevista amb Risto Mejide
Crítiques a Jesús Calleja per aparèixer en un vídeo de Carrefour sense mascareta | Mediaset

Jesús Calleja és un dels rostres televisius que compta amb més suport per part dels espectadors, ja que els seus programes, tot i no ser els més vistos, tenen un bon grapat de fidels que el segueixen allà on va. 

Però aquests seguidors, quan Jesús fa les coses malament, també li recorden. L'última d'aquestes males decisions del presentador està vinculada amb la cadena de supermercats Carrefour, amb qui ha col·laborat per realitzar una campanya promocional de productes ecològics

«Jesús Calleja s'apunta a fer una compra sostenible amb les nostres bosses 100% de cotó reutilitzables per a fruites i verdures, disponibles a les nostres botigues i a carrefour.es», publicava la cadena en el seu compte d'Instagram.

Malgrat les bones intencions de la cadena de supermercats, el vídeo ha despertat tota mena de crítiques per un motiu concret: En plena epidèmia, Calleja apareix sense la mascareta, un article obligatori en tots els supermercats del país i obligatori fins i tot al carrer en, de moment, sis comunitats autònomes.

Com es pot apreciar al vídeo, Jesús Calleja apareix sense mascareta en un establiment de Carrefour per fer la promoció de les bosses de cotó: «Tu vens a Carrefour i ja no hi ha bosses de plàstic. Tenim aquest gran invent: bosses de cotó reciclables».

El presentador apareix parlant amb un suposat treballador de la companyia i cap dels dos porta la mascareta. Calleja tampoc porta guants, una mesura que és obligatòria a tots els espais de fruita i verdura de la cadena Carrefour.

Les xarxes socials s'han enfadat molt amb aquest vídeo i han criticat tant el presentador com la marca francesa. «Molt bé Calleja, sense guants ni màscara» o «Puc saber per què nassos no porta mascareta i per què li heu pintat en plan cutre? Al supermercat hem de portar mascareta» són alguns missatges que han deixat els usuaris a la publicació.  

Una altra usuària ha publicat que «Em sembla bé el de les bosses de cotó, però al Carrefour on jo compro no les he vist, segueixen sent de plàstic. Per cert, Jesús Calleja no portava posada la màscara, s'hauria de donar exemple». Les crítiques, a més, anaven també dirigides al fet que en el vídeo li han pintat la mascareta i els guants en forma d'animació.

Carrefour es defensa

Des de la cadena de supermercats francesa han volgut defensar-se de les crítiques i han explicat que el vídeo es va gravar abans de decretar-se l'estat d'alarma i de l'arribada de la pandèmia.

De fet, en el vídeo ningú porta mascareta, i les bosses de cotó van començar a posar-se a la venda fa gairebé un any, així que la cadena podria tenir raó i simplement haver aprofitat el vídeo, afegint les animacions de la mascareta i els guants, per fer la promoció.  

«És obvi que ja està gravat abans de la Covid-19, ja que ningú en el vídeo porta mascareta, es veu clarament. Estem d'acord que a Carrefour hi ha cert descontrol, per dir-ho d'alguna manera, que la majoria de les vegades no hi ha guants i et donen una bossa, però d'aquí a anar sense mascareta, no sé jo...», es pot llegir en un dels pocs comentaris que no critiquen el presentador.


Comentaris

envia el comentari