Primer pla de Joaquín Prat.

Joaquín Prat parla per primera vegada de la separació i de les infidelitats

El presentador no ha tingut problema a parlar en directe d'una ruptura molt polèmica

Joaquín Prat no sol tenir pèls a la llengua cada vegada que li pregunten per un tema sobre els famosos al Club Social de l'espai que presenta, 'El programa de Ana Rosa'.

Tant ell com els seus col·laboradors tenien moltes ganes de parlar sobre un dels assumptes que més ha impactat aquestes últimes hores. I és que Shakira i Gerard Piqué han anunciat que, després de dotze anys de relació, se separen, i aquesta notícia ha generat molta polèmica.

Molta gent ha opinat sobre el tema, tot i que encara es desconeixen els detalls més espinosos de la ruptura.

Joaquín Prat a 'El programa de AR'
Joaquín Prat ha fet referència al tema de la setmana a 'El programa de Ana Rosa' | Mediaset

El cas és que a 'El programa de Ana Rosa' ha parlat extensament d'aquest assumpte tan delicat. I és que es tracta d'una separació amb diversos menors d'edat pel mig.

Una ruptura que Piqué estava desitjós de donar a conèixer públicament. Shakira, en canvi, preferia esperar un temps abans de revelar la notícia als mitjans.

Joaquín Prat treu el tema més mediàtic de la setmana

Als col·laboradors de la rotllana del Club Social els han cridat l'atenció algunes de les opinions que s'han abocat sobre aquesta ruptura tan mediàtica. Per exemple, el punt de vista de la companya de Joaquín Prat, Bibiana Fernández.

Joaquín Prat, en plena connexió amb un dels reporters del programa, que s'havia desplaçat a Barcelona, ha demanat l'opinió dels col·laboradors.

Imatge de Gerard Piqué i Shakira
Després de dotze anys junts, Gerard Piqué i Shakira han posat punt final a la relació | Europa Press

El primer a mullar-se ha estat Pepe del Real, que ha manifestat que era «una 'pillada' en tota regla. Shakira creia que hi havia terceres persones pel mig i que ell era molt discret amb el mòbil. I, pel que em diuen, el mòbil és el que l'ha delatat», apuntava el periodista de Telecinco.

Sembla que la colombiana va detectar una cosa rara al dispositiu i que va demanar «a un amic» que investigués, i aquest va trobar una jove.

Shakira i Piqué, a l'ull de l'huracà després que hagi sortit tot a la llum

Després de certes opinions, en què s'apuntava a la gelosia que podria tenir Shakira, Bibiana Fernández va voler enviar un missatge molt clar a la colombiana.

«Jo vull donar una opinió, que és merament una opinió: els homes donen molts problemes», sentenciava la tertuliana mentre els seus companys reien.

Shakira veient jugar Gerard Piqué
Pel que sembla, Shakira ha deixat Piqué perquè ha descobert que li era infidel | GTRES

«Mira, l'única part positiva que hi ha en una separació és que ella es quedarà primíssima. Que jo sempre ho acabava veient com una cosa positiva quan em separava. Era l'única època en què estava prima, prima sense fer règim i sense fer res», va dir en directe.

Així les coses, el missatge de Bibiana Fernández no va quedar aquí. I és que, a la seva manera, va mostrar suport a Shakira. «I les infidelitats, en fi... Abans el matrimoni era per a tota la vida perquè la gent es moria amb 40 anys Però ara que ens morim als 100, no hi ha qui aguanti amb la mateixa persona», postil·lava la col·laboradora.

▶️ Anne Igartiburu se traga el orgullo y toma las riendas

«Ho veig més com el consol del guerrer que la causa de la crisi»

Un altre opinador en qüestió, Antonio Rossi, va incidir en l'opció que aquesta possible nova relació de Piqué sigui més «formal» del que sembla. «No és una amiga ocasional», va assenyalar el periodista. Alessandro Lequio, per la seva banda, no va ser menys que la resta i va donar la seva opinió sobre el tema.

«Això del telèfon em costa de creure-ho, perquè és assumir que Shakira espiava el mòbil de Piqué, i això és una forma d'agressió», apuntava el col·laborador.

Pel que fa a les infidelitats, aquest va opinar que «especular» era «absurd» i que «sempre s'assenyala en una única direcció». I va afegir: «Si hi ha una tercera persona, jo ho veig més com el consol del guerrer que la causa de la crisi», va concloure Lequio.