Gerard Piqué

Nuria, l'ex de Gerard Piqué, explica la veritat després de trencar amb Shakira

La separació de Gerard Piqué i Shakira ha agafat tothom per sorpresa

Gerard Piqué s'ha convertit en el protagonista involuntari d'aquest mes de juny després que se n'hagi confirmat la separació de Shakira. El futbolista català i la cantant colombiana formaven una de les parelles més maques i sòlides del panorama mundial.

Des que la seva història d'amor comencés fa dotze anys a ritme del Waka-waka, tots dos han protagonitzat moments de molta estabilitat i felicitat familiar. Dos fills en comú i diverses crisis superades no han pogut evitar aquest final que ara ha sorprès tothom.

Segons van concretant-se les informacions, algunes fonts asseguren que ja fa tres mesos que estarien separats. També hi ha moltes veus que apunten a una suposada infidelitat del futbolista. I fins i tot hi ha qui posa un nom sobre la taula que, aquest sí, ha deixat tothom perplex.

Piqué i la suposada infidelitat que hauria estat el detonant de la seva ruptura

Gerard Piqué fa diverses setmanes que fa vida 'de solter' segons les periodistes Laura Fa i Lorena Vázquez, que van destapar la informació. Ja no viu al domicili familiar, sinó al seu pis de solter. D'alt standing i ubicat al centre de Barcelona, l'immoble que Piqué va adquirir fa uns anys per 4 milions d'euros, és ara la seva nova llar.

Imatge de Gerard Piqué i Shakira
Gerard Piqué i Shakira posen punt final a la seva relació després de diversos anys junts | Europa Press

Un dels noms que torna a sonar amb força quan es parla de Piqué és el de la seva exparella, Nuria Tomás. La filla de l'empresari del pernil Enrique Tomás i el futbolista van mantenir un idil·li durant quatre anys, abans que el culer comencés la seva relació amb Shakira.

Algunes veus apunten que Piqué es podria estar veient de nou amb la catalana. De totes maneres, no sembla gaire probable, atenent la vida que duu ella actualment.

Nuria, que també va estar sortint amb el pilot Jorge Lorenzo, és actriu, influencer i emprenedora. Embarassada del seu segon fill i feliçment casada, compta amb més de 50.000 seguidors al compte d'Instagram. Allà comparteix moments de la seva vida amb el seu marit, Agus Puig i amb el seu fill, que va néixer el 30 de novembre del 2020.

La sèrie que pot destapar nous secrets de Gerard Piqué

Gerard Piqué sempre ha estat força reticent al fet que es fes pública la seva vida personal, més enllà del futbol. Tot i viure amb intensitat la nit barcelonina des de fa unes setmanes, el defensa català sempre està pendent de si hi ha fotògrafs o mirades indiscretes al seu voltant.

Tot i això, la seva exparella ara està disposada a revelar alguns secrets de la seva vida. Nuria Tomás acaba de llançar la sèrie sobre la seva vida. Es tracta d'una sèrie en línia, que consta de 6 capítols i que es pot comprar per 15 euros.

Al tràiler de la mateixa, que ja ha fet públic, no fa referència a Piqué de forma oberta, però sí que en parla. «Als 21 anys em va passar una cosa que va canviar totalment la meva vida, part de la meva innocència s'hi va quedar». Nuria concreta més, apuntant directament a Gerard Piqué: «Aquí vaig començar a ser una altra, va aparèixer un amic a la meva vida i ens vam convertir en parella...».

Sembla que el fet que Nuria hagi escollit aquest moment per llançar la sèrie en què parlarà de Piqué no és casualitat. Coincidint que ara el futbolista del Barça és en boca de tothom, la influencer catalana aprofita per augmentar la seva notorietat i popularitat i, de passada, fer caixa.