Fotomuntatge de Carmen Borrego i Paola Olmedo

Paola Olmedo descobreix la cara oculta de Carmen Borrego i es posa en alerta

Carmen Borrego torna a enfrontar la família amb els seus jocs

Carmen Borrego és experta a posar en alta tensió la seva família. Tot i omplir-se la boca cada tarda elogiant la seva germana, neboda, mare, fill i altres membres del clan Campos, el seu punt fort és tenir problemes. Fent un símil amb el documental que va presentar la seva examiga Rociíto fa un temps, això de Borrego seria buscar problemes per seguir viva.

L'últim episodi que Carmen acaba de protagonitzar ha ocupat diverses hores de debat televisiu. Aquest és el seu modus operandi per seguir facturant amb comoditat: que parlin d'ella, malgrat que sigui malament.

Carmen Borrego amb un barret
Carmen Borrego torna a distanciar-se de la seva família | GTRES

I si ho fa la seva família, millor. Aleshores, l'interès del públic puja (i dels directors dels programes encara més). Carmen Borrego en estat pur.

Carmen Borrego i l'entrevista que ha dividit la família

Els dimecres són dies de portades de les quatre principals revistes del cor. En una, apareixia la matriarca del clan Campos, María Teresa. L'entrevistava el seu amic Kiko Hernández i amb el titular intentava buscar polèmica amb Rociíto, l'amiga de la família Campos.

Tot perfectament orquestrat per fer parlar durant uns dies, ja que comptava amb tots els elements d'una bona polèmica. Tot i les declaracions de María Teresa, que segueix suplicant que li facin cas (també per seguir viva), el que ràpidament va ocupar els minuts de debat va ser un altre tema.

Com s'havia fet aquella entrevista? Terelu estava al corrent que la seva mare sortiria a Diez Minutos de la mà de Kiko Hernández?

L'artífex i negociadora de l'entrevista va ser Carmen Borrego. En solitari i sense informar ni Terelu ni ningú més de la família. Terelu vol «protegir» la seva mare i és molt reticent que surti a la premsa.

«Vull protegir la meva mare. Carmen i jo vam tenir una conversa fa temps i vam decidir que, pel bé de Teresa, era millor que no concedís entrevistes i que no fes programes en directe».

Carmen s'ha saltat aquest pacte i va autoritzar (i va negociar el preu, segons publica Informalia) l'entrevista. L'objectiu és doble: d'una banda econòmica (Carmen s'emporta la comissió) i de l'altra, tenir content Kiko Hernández i que no la critiqui a Sálvame.

La inginació que Carmen Borrego no ha pogut evitar

Carmen Borrego no va dir res a la seva germana que la seva mare concedia aquesta entrevista. La indignació de Terelu amb Carmen va ser molt gran, ja que es va assabentar del tema, en veure ja la revista publicada.

Terelu intenta no estar al punt de mira a l'àmbit familiar i va comportar-se en directe, a Sálvame. Tot i això, els retrets a la seva germana van arribar abans i després de les hores en directe.

A Informalia asseguren que «la sorpresa de Terelu va ser molt gran, similar a l'indignació que va agafar». Carmen Borrego ja està acostumada a aquest tipus de polèmiques. Sense anar més lluny, ja va tenir el seu fort amb la seva nora, Paola Olmedo.

Pel que sembla la mare de Paola no volia sortir a l'exclusiva que Carmen va negociar amb el casament de la seva filla. La seva consogra va sortir, com la primera, a les fotos i no va dubtar a retreure-li-ho a la filla de María Teresa Campos. També han aparegut imatges privades de la nora de Carmen a una clínica d'estètica.

Ella mateixa ha confessat que «la meva mare i a la meva germana no són bones negociant i a mi no m'importa fer-ho. És una feina per la qual rebo la meva part». Així doncs, Carmen és l'agent de la família i hi passen tots els contractes i exclusives per les quals les Campos volen obtenir el millor preu.

D'aquesta mena de holding familiar que té Carmen, únicament hi ha una «empresa» que és reticent a entrar. Es tracta d'Alejandra Rubio, que va per lliure i que no amaga la seva animadversió cap a la seva tieta.

Fotomuntatge de Terelu i Carmen Borrego
Carmen Borrego ha tornat a actuar sense avisar la seva germana | Catalunya Diari

Alejandra no veu bé que la seva àvia faci entrevistes: «ara està per gaudir, per jugar a les cartes i quedar amb les seves amigues i no per fer entrevistes i menys amb Kiko Hernández . Si l'estimés com diu no hauria consentit algunes coses».

Mentre Alejandra parla, segurament Carmen ja està preparant la propera jugada familiar. La veurem més aviat que tard a les revistes o a Telecinco.