Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Jesulín de Ubrique

Jesulín de Ubrique deixa la seva dona embarassada a casa i se'n va amb una altra

Jesulín de Ubrique s'ha trobat amb una dona molt coneguda

Jesulín de Ubrique ja compta els dies perquè arribi al món el seu quart fill. Aquests últims mesos ha estat molt pendent de la seva parella, María José Campanario. No obstant això, fa unes hores se l'ha vist en companyia d'una altra famosa.

Ha estat una trobada casual amb Michu, l'exparella de José Fernando. L'exnora d'Ortega Cano ha compartit una foto del torero amb la seva filla a les xarxes socials. És evident que li encanta el món taurí.

La jove defineix Jesulín com «un fenomen». La imatge sembla feta en un hotel. En una conversa amb 'La Razón', ha dit que és «molt simpàtic» i que «es nota que és de la meva terra, Cadis».

Durant els minuts que han coincidit s'ha mostrat «molt proper», destaca l'ex de José Fernando. Però que ningú malpensi. El destre continua estant molt unit a la seva dona.

Tots dos estan molt pendents de l'arribada del bebè. Han sigut uns mesos molt complicats per a María José Campanario, que abans de l'embaràs havia tingut una sèrie de problemes de salut. No obstant això, tot ha anat a la perfecció.

Muntatge d'un mòbil amb una foto de Jesulín i la filla de Michu
Jesulín s'ha fet una foto amb la filla de Michu | Instagram

Hi ha molta curiositat al voltant de la criatura. S'ha arribat a especular amb la possibilitat que mantinguin en secret el naixement. 'La Razón' s'ha posat en contacte amb l'advocat de María José per a estar al corrent de l'última hora.

Assenyala que de moment no ha donat a llum i que està molt bé de salut. Pretén romandre apartada del focus mediàtic, ja que l'única cosa que la preocupa és que tot surti bé. No vol que res la pugui perjudicar, ni a ella ni al bebè.

Hi ha hagut molt d'hermetisme pel que fa a l'embaràs de la dona de Jesulín de Ubrique. Aquests últims mesos, amb prou feines se l'ha pogut veure amb panxa. El lletrat insisteix que això no obeeix a un interès de la parella per a vendre les imatges del nen en una exclusiva.

Saben que podrien guanyar molts diners per aquestes fotografies. Fer la presentació del bebè a la portada d'una revista els reportaria una quantitat elevada. Però els familiars de la parella subratllen que l'únic que volen és estar allunyats del focus mediàtic, sobretot en aquesta etapa final de l'embaràs.

Primer pla de Michu
Michu ha coincidir amb Jesulín de Ubrique en un bar | GTRES

En realitat hi ha molt poca informació sobre la situació que viuen el torero i la seva dona. Amb prou feines s'han pronunciat sobre el fill que estan esperant. Això sí, en una intervenció a 'El Hormiguero', a Jesulin se li va escapar el sexe del nen.

És un nen, i el matrimoni sembla que ja ha decidit com es dirà. Fonts pròximes a ells revelen que li podrien posar Humberto, en record del seu avi patern, mort el 2020.

Jesulín de Ubrique sap que serà qüestió de dies

Jesulín de Ubrique està molt il·lusionat amb l'arribada al món del nadó. Encara que sigui el seu quart fill, sap que suposarà una bona oportunitat per acostar-se més a la gran, Andrea.

Últimament se l'ha vist molt més amb la filla que té en comú amb Belén Esteban. Això demostra que vol implicar-se més com a pare. I és que fa mesos que queden amb freqüència.

María José Campanario i Jesulín sortint de l'hospital
El torero sempre està molt pendent de la seva dona | Mediaset

Sembla que volen recuperar el temps perdut, i tots dos hi han posat de part seva. Alguns mitjans assenyalaven que aquest acostament per part del torero podria tenir algun interès ocult. No descartaven que hagi ofert a Andrea participar  al reportatge fotogràfic que vendran a una revista.

Jesulín de Ubrique, mentrestant, fa el compte enrere dels fdies que falten perquè la seva dona surti de comptes. Està previst que la criatura neixi a mitjan d'aquest mes, així que és normal que estigui impacient.