Primer pla de Gerard Piqué.

La periodista Valeria Ros envia un missatge directe a Gerard Piqué

Valeria Ros s'ha posicionat clarament a la ruptura sentimental de Gerard Piqué

Valeria Ros treballa com a col·laboradora al programa Zapeando de La Sexta. Un espai on s'aborden no només situacions viscudes als platós de televisió sinó també a la premsa del cor. I això ha fet que ella hagi donat el seu punt de vista sobre la ruptura del moment, la de Gerard Piqué.

En concret, la presentadora ha pronunciat una frase amb què ha deixat de manifest alguna cosa. Ha exposat clarament a favor de qui es posiciona a l'esmentada separació.

Imatge de Piqué.
Valeria Ros ha tingut unes paraules per Gerard Piqué. | Europa Press
 

Valeria Ros i la seva 'indirecta' a Gerard Piqué

La també còmica basca ha tractat la citada ruptura sentimental a Zapeando amb la resta dels seus companys. I el primer que han fet és emetre un vídeo d'Antena 3 Noticias. Un vídeo on es relatava la fi de la separació a través de les cançons de la mateixa protagonista.

Després d'aplaudir l'ocurrència de l'autor, han entrat a donar cadascú la seva opinió sobre la fi d'aquesta història d'amor. El primer, ha estat Dani Mateo, que ha llançat un missatge al defensa culer. Li ha dit: «És que cal tenir cura de les relacions».

Imatge de Valeria Ros.
Valeria Ros no ha tingut pèls a la llengua. | Instagram @_valros
 

«Cal estar menys al Twitch i més a les relacions».

Després, ha estat Valeria Ros la que ha pres la paraula. I ho ha fet per deixar de manifest al costat de qui es posiciona en aquest conflicte. Ho ha expressat amb una frase tan senzilla com clara: «Tots som Shakira».

D'aquesta manera, ha afirmat rotundament que entén el perquè l'artista ha decidit trencar definitivament després de ser víctima d'una infidelitat. Vaja, que ha carregat contra Piqué.

Valeria Ros contribueix a deixar en evidència Gerard Piqué

La col·laboradora de La Sexta amb les seves paraules ha deixat en evidència el comportament del futbolista amb la seva ex. Això perjudica la imatge pública d'ell, que aquests dies s'ha anat veient més malmesa per les informacions i els testimonis que han anat apareixent.

Així, per exemple, Lorena Vázquez a l'espai Mamarazzis ha revelat que «fa uns dies vaig coincidir amb una companya d'esports i em va dir que el culer estava darrerament desfermat. Fa moltes sortides nocturnes amb amics i que el veuen molt a les discoteques del centre de Barcelona».

Gerard Piqué ho té cru amb les noves normes de Xavi
Valeria Ros és conscient que la imatge de Gerard Piqué s'està veient perjudicada cada vegada més. | CatalunyaDiari
 

Però això no és tot, ja que el fotògraf Jordi Martín ha explicat a Sálvame una dada que és especialment dura contra el defensa del Barça. Ha explicat que «Gerard ja podria haver estat infidel abans amb una noia catalana. Conec les dades d'aquesta infidelitat i això sé que a la cantant li podria fer molt de mal».

«Ella sap perfectament qui és aquesta persona i seria una bomba si la gent s'assabenta de qui es tracta. És una persona coneguda per qui fa molt de temps que cobrim la informació d'aquesta parella, és una exparella de l'exfutbolista. Ell s'ha continuat veient amb la seva ex estant amb l'artista».

▶️ Ponen nombre a la supuesta amante de Gerard Piqué: la madre de un compañero del Barça

Amb aquestes dades, el català està quedant en evidència. I a això hi ha contribuït el testimoni de Rafa Mora, que ha relatat com aquest es va comportar una vegada que van coincidir. Ha explicat: «La meva experiència en el reservat d'una discoteca amb ell no va ser bona».

«No és un home agradable, no és proper, és molt prepotent i amb mi va ser maleducat. No ho vaig entendre perquè en aquell reservat hi havia gent molt més important que ell. Encara més, vaig estar amb Messi i em va tractar genial».

Primer pla de Rafa Mora
Rafa Mora ha estat l'últim a arremetre de forma contundent contra el defensa del Barça. | Europa Press