Primer pla de María Patiño parlant en un plató de televisió

María Patiño, a punt de ser la parella del presentador més famós de Telecinco

María Patiño ha confirmat que els rumors són certs

María Patiño fa molt de temps que treballa a la petita pantalla i ha tingut l'oportunitat de viure esdeveniments memorables. S'ha guanyat l'afecte del públic perquè és honesta i sempre respon als rumors que circulen sobre ella. Recentment un dels seus grans secrets ha sortit a la llum: va estar a punt de ser parella de l'home més poderós de Telecinco.

María Patiño, segons recull el portal Show España, va gaudir d'un estiu molt particular al costat del seu company Jorge Javier Vázquez. Tots dos treballaven a Marbella com a reporters i es van adonar que tenien moltes coses en comú, aquí va començar tot. El presentador encara no havia descobert els seus veritables gustos i va pensar que estava enamorat de Patiño.

Muntatge de María Patiño i Jorge Javier
María Patiño i el seu company Jorge Javier han viscut molt junts | Telecinco

María va reconèixer la història a Sálvame i va afegir detalls que encara segueixen sent molt comentats. Jorge Javier va intentar tenir diversos acostaments amb ella, però el romanç no va funcionar i van decidir ser amics íntims. «Et passejaves amb banyador davant meu», va recordar la periodista a Jorge una tarda a Sálvame.

María va assumir que ella també es va confondre, però el pas del temps li va demostrar que tenia raó: la història no funcionaria. «Vaig tenir un moment de dubtes», va explicar la gallega quan aquesta història va sortir a la llum. Actualment són molt més que amics, es consideren família perquè han superat junts grans obstacles.

Patiño s'ha convertit en un referent professional per a les noves generacions, ja que ha demostrat ser una periodista de primera categoria. No només transmet informació, també presenta programes i entreté el públic millor que ningú. Això últim ho ha après del seu company Jorge Javier, que va treure a la llum el romanç frustrat.

María Patiño prefereix explicar la veritat

María coneix millor que ningú com funciona el món de l'espectacle, per això hi ha certs temes que són intocables. No parla de la seva vida privada, especialment del seu fill Julio, i tampoc no consenteix que els seus enemics l'ataquin aprofitant aquesta debilitat. També protegeix el seu marit Ricardo Rodríguez, un actor veneçolà que cada vegada té més presència a la petita pantalla.

María Patiño i el seu marit Ricardo Rodríguez
María Patiño està casada amb un actor veneçolà | Europa Press

Patiño mai no hauria explicat la seva història amb Jorge Javier Vázquez, va ser ell qui la va posar a sobre de la taula sense avisar ningú. «L'estiu que vaig conèixer María tenia dubtes i vaig pensar que m'estava enamorant d'ella», va declarar el presentador. La gallega no va invertir temps a esquivar la notícia i va assumir que era certa, de fet va donar força detalls.

La líder de Socialité va estar a punt de començar un festeig amb el seu amic perquè estava confosa. Per sort va descobrir a temps que la història no funcionaria i va canviar de plans. Tots dos recorden la història amb afecte, ja que va ser el fruit de dos joves que tenien alguna cosa en comú: la passió pel seu treball.

María Patiño s'ha casat en secret

María sempre ha estat molt discreta amb la seva vida privada, per això va decidir casar-se en solitari i sense avisar ningú. Ricardo Rodríguez, el veneçolà que li va robar el cor, no se sent atret pel món de la fama, així que fan la parella perfecta. Treballa com a actor i ha rodat diversos anuncis amb marques importants que es publiciten a la televisió.

Patiño està orgullosa de la seva trajectòria, el públic l'ha convertit en una estrella i la fama no coneix fronteres. Recentment ha guanyat el concurs Sálvame Fashion Week i ha demostrat que està molt capacitada per entretenir l'audiència. Empatitza bé amb els espectadors, entre altres coses, perquè mai no els ha amagat res.