Primer pla de Kiko Hernández.

Kiko Hernández, assenyalat pel seu entorn per haver-los mentit per diners

El col·laborador ha quedat al descobert al seu propi programa

Kiko Hernández torna a ser notícia i aquesta vegada no té res a veure amb les seves filles. El col·laborador fa anys que treballa per a 'Sálvame', però les últimes setmanes no estan sent gens fàcils per a ell. Fa tan sols unes hores, se l'ha descobert mentint i ha quedat assenyalat.

La mentida més gran de Kiko Hernández, al descobert

Kiko Hernández va començar el seu camí a la televisió participant en la primera edició de 'Gran Hermano'. Va aconseguir, a més d'enamorar-se dins la casa de Guadalix de la Sierra, un tercer lloc a la final. Des de llavors tenia molt clar que el seu destí era la televisió i, més de 15 anys després, continua sent un dels col·laboradors més importants.

Però no només es limita a col·laborar, sinó que, a més, ha presentat 'Sálvame' més d'una vegada. De fet, compta amb el seu propi programa, 'Mejor llama a Kiko', on cada nit, de matinada, presenta una mena de telebotiga.

No obstant, no tot és color de rosa a la vida professional de Kiko Hernández. Fa uns mesos patia un gran cop en perdre la seva millor companya i confident, Mila Ximénez.

Primer pla de Kiko Hernández.
Kiko Hernández va patir molt amb la mort de Mila   | GTRES

Des d'aleshores, l'estat d'ànim de Kiko Hernández no ha arribat al punt més àlgid i li costa remuntar. Un gran exemple ha passat fa unes hores quan, al seu propi programa, l'han enxampat amb les mans a la massa.

'Sálvame' enxampa a Kiko Hernández

Ja fa uns dies que Anabel Pantoja és notícia per la seva participació a 'Supervivientes', però ja ho era molt abans per trencar de manera definitiva i dràstica amb Omar Sánchez. La neboda d'Isabel Pantoja s'havia desenamorat de sobte i només feia quatre mesos que s'havia casat. Però què té a veure Kiko Hernández en tot això?

El col·laborador va confessar en directe i durant l'última entrevista d'Omar Sánchez a 'Sálvame Deluxe' que la família d'Anabel no el suportava. Es va afanyar a afirmar que havien titllat el canari de pocavergonya, una informació que ha acabat sent totalment falsa. I l'encarregada de posar vermell a Kiko Hernández ha estat la mare d'Anabel, Merchi.

Merchi posa en problemes a Kiko Hernández

Del que no hi ha dubte és que al col·laborador tot això l'ha superat. Kiko Hernández no imaginava que Merchi entrés en directe i encara menys que el deixés en ridícul.

«Que em posi les proves i els missatges de la persona que t'ho hagi dit, perquè això no ho he dit. Jo no he dit mai que ell és un pocavergonya. Que no posi paraules a la boca que jo no he dit», va explicar la mare d'Anabel.

Anabel Pantoja a Telecinco
Anabel Pantoja | Telecinco

«No em va agradar que segués, perquè no ho considerava el moment per poder estar la meva filla en desavantatge, però ha comptat amb el meu suport i jo no he dit que sigui un pocavergonya».

Kiko Hernández, estupefacte, no va saber què dir, perquè el pitjor encara havia d'arribar. La mare d'Anabel Pantoja va assegurar que va mantenir una conversa amb Omar abans que aquest s'assegués en directe al plató.

Les declaracions que deixen en ridícul Kiko

Amb total confiança i sense remordiment pel que pogués sentir en aquell moment Kiko Hernández, Merchi explicava tota la veritat.

«Li vaig aconsellar que digués el que fos oportú, però que no es fessin mal i no es tiressin els trastos al cap. Com que està dolgut, pot fer mal i s'hauria pogut carregar el concurs de la meva filla pel que podria haver dit», afirmava.