Primer pla de Roberto Leal.

Roberto Leal penja per error la fotografia que revela un dels seus secrets

Roberto Leal comparteix un dels seus problemes fora de la televisió

Roberto Leal està triomfant a Antena 3. El presentador andalús segueix imparable a la seva carrera professional, amb grans formats com Pasapalabra i El desafío. Per això no és estrany que no tingui temps per dedicar-se a altres qüestions que tinguin poc a veure amb el seu treball a la televisió.

Tot i la seva atapeïda agenda, Roberto és molt actiu a les xarxes socials on sol compartir certs moments personals. Tot i això, la seva darrera publicació ha cridat poderosament l'atenció creant una infinitat de comentaris. El sevillà ha mostrat davant de tots la seva deixadesa prometent buscar-li una solució immediatament.

Roberto Leal sorprèn els seus seguidors amb la seva darrera publicació

Roberto Leal ja ha passat a formar part de la història d'Atresmedia. Hi van confiar per posar-se al capdavant de Pasapalabra després de ser retirat judicialment de Mediaset i està arrasant en la competència.

No en va, ha aconseguit prendre el lideratge a Sálvame posant l'espai vespertí de Telecinco en una situació molt delicada. Roberto ha encaixat a la perfecció a Antena 3, ajudant fins i tot a treure el tron a Pedro Piqueras a favor dels informatius de Vicente Vallés.

Roberto Leal presentant Pasapalabra
Roberto Leal és un dels presentadors estrella d'Antena 3. | Antena 3
 

Per això no és estrany que els directius comptin amb l'andalús per conduir altres espais, com ja va fer amb El desafío. La seva agenda està molt plena i Leal no té gairebé temps per a res que no tingui a veure amb la feina a la televisió.

N'és una prova la captura que ha mostrat del mòbil on ha compartit un secret que el persegueix des de fa temps. Una cosa que tenia oculta i que demostra la deixadesa del presentador amb els seus temes personals.

Concretament el que guarda relació amb l'administració del seu correu electrònic. Roberto compartia amb els seus fans el seu secret més gran. Gairebé 40.000 missatges que encara esperen ser llegits a la safata d'entrada de correu electrònic.

«M'he de posar amb això», afegia acompanyat per una cara trista. La seva foto no ha passat desapercebuda per als seguidors que no han trigat a reaccionar. «Quina barbaritat!! Jo que tu em posaria i els organitzaria a les seves degudes carpetes», apuntava una fan.

Roberto Leal afronta el seu fracàs amb humor

No han estat pocs els que s'han posat les mans al cap en veure la safata d'entrada de Roberto Leal. De fet, algunes cares conegudes com Dani Rovira li han cridat l'atenció per la seva deixadesa i li demanaven que fes alguna cosa.

«No ho puc suportar, o arregles això o treus el tuit, primer avís», feia broma Rovira. «Això no m'ho dius per e-mail, chulito», li contestava Roberto fent gala del seu sentit de l'humor. Altres com Luis Cepeda se solidaritzaven amb ell mostrant-li el mateix problema.

El cantant d'Operación Triunfo compartia la captura del mòbil amb 49.217 correus electrònics sense llegir. Molts més que el presentador d'Antena 3, que veia que el seu problema era menor que el del cantant.

«Jajaajjjjajjajajaja SPAMatarnos», contestava Roberto a Cepeda fent un joc de paraules amb el correu brossa que s'acumula a les safates.

De moment, no sabem si l'andalús haurà trobat temps per posar la seva correspondència en ordre. El que sí que sabem és que segueix imparable en la seva feina al capdavant de Pasapalabra on les audiències no deixen de pujar.

El duel Orestes i Rafa Castaño promet grans moments per als seguidors del programa. L'espai ha tornat a requerir la presència de Rafa qui ja va estar en anteriors edicions del concurs.

Una rivalitat que ocupa tota l'atenció de Roberto que haurà d'aprofitar les vacances imminents per posar al dia la safata de correu electrònic.