Primer pla de Chanel

Chanel confessa al seu xicot que haurà d'abandonar casa seva

Chanel decideix canviar de vida després del seu exitós pas per 'Eurovisió'

Chanel Terrero va veure com va canviar la seva vida en unes hores després que sorprengués a tots amb la seva espectacular actuació a Eurovisió 2022.

L'artista hispano-cubana va deixar tots sorpresos després del que va fer l'escenari amb el seu grup de ball i es va guanyar l'afecte dels espanyols. Va aconseguir un històric lloc per a Espanya que encara molts tenen a la retina per la seva espectacularitat.

Chanel Terrero a Eurovisió
Chanel va arrasar a 'Eurovisió'. | CatalunyaDiari

 

I és que a aquesta jove aquest tercer lloc li ha obert les portes en l'àmbit professional d'una manera espectacular. Això sí, per ara ha preferit no explicar més del compte sobre els futurs projectes que pugui acceptar després de la seva impactant aparició a Eurovisió.

Chanel adverteix al seu xicot que se'n va de casa

El cas és que un dels objectius que Chanel Terrero té al cap per al seu futur més proper en l'àmbit professional ha sortit a la llum. Sembla que la jove estaria negociant un contracte per incorporar-se a l'elenc d'una sèrie mítica d'Antena 3. Parlem d'UPA Next, una nova versió de la famosa sèrie que va triomfar als anys 2000.

Chanel Terrero i la seva parella
Chanel li ha dit al seu xicot que emprendrà una nova aventura professional. | CatalunyaDiari
 

Cal recordar que fa dos mesos, els seguidors d'aquesta coneguda afició d'Atresmedia esclataven de goig. Ho feien en comprovar com la sèrie a què van viure enganxats al seu dia tornarà 20 anys més tard.

Aquesta és la intenció d'Atresmedia, i ara només falta saber quins seran els components de la sèrie que pot fer saltar els índexs d'audiència d'Antena 3.

Chanel, a punt de fitxar per una sèrie mítica

El mes de març passat es confirmava una de les notícies més esperada, la tornada d'Un paso adelante. Ho farà a Atresplayer, i hi haurà alguna sorpresa que encantarà els fans de la sèrie.

Entre d'altres, avui sabem qui serà el fitxatge de llum per a la famosa acadèmia de ball. Chanel Terrero, parella de Bastian Iglesias, és a un pas de convertir-se en una nova integrant de la ficció d'Antena 3.

La sèrie tindrà lloc a la famosa acadèmia d'arts escèniques de 'Carmen Arranz', així com va apuntar el grup de comunicació de San Sebastián de los Reyes.

Chanel Terrero al programa La Noche D
Chanel s'embarcarà en un nou repte professional. | RTVE
 

La intèrpret de SloMo estaria negociant els darrers detalls per entrar al repartiment d'UPA Next, segons ha publicat el mitjà digital Bluper. Per ara, el que sí que sabem amb certesa és que Miguel Ángel Muñoz, Beatriz Luengo i Mónica Cruz estaran presents a l'elenc actoral de la sèrie.

En poques setmanes, s'oficialitzarà el repartiment íntegre que formarà part d'aquesta nova sèrie. S'han buscat nous artistes mitjançant càstings i xarxes socials, donant-los més d'una sorpresa als seus fans.

El que suposa entrar a 'UPA Next' per a Chanel

Si finalment Chanel s'uneix a aquesta sèrie icònica, serà un gran èxit per a la seva carrera, sempre basada en l'àmbit del ball i la interpretació. Amb tot, l'artista de l'Havana es va preparar per ser artista des que era molt petita, i en complir-ne 18 va començar a treballar de manera constant.

Va viatjar fins a Madrid i va treballar en els musicals més importants de la Gran Via. Parlem de Mamma Mia, Flashdance, El Guardaespaldas, Nine o El Rey León.

També la vam poder veure en anuncis publicitaris i en diverses sèries de ficció. Per exemple, El secreto de Puente Viejo, B&b: De boca a boca, Gym Tony, Águila Roja o Centro médico, per citar-ne algunes.

Parlem d'un projecte que li ve ni que pintat pels dots artístics i físics que la jove hispano-cubana ha pogut demostrar des que s'hi dedica.