Jordi González s'acomiada amb un contundent missatge als seus 'caps'

Actualment es desconeix quin és el futur projecte de Jordi González

El presentador Jordi González
Actualment es desconeix quin és el futur projecte de Jordi González | TELECINCO

No és cap secret que Mediaset té tot un reguitzell de presentadors de primera elecció per als seus formats. Són molt reconeguts a Telecinco i s'han guanyat el seu lloc per mèrits propis. Noms com Jorge Javier Vázquez, Emma García o Jesús Vázquez s'han convertit en professionals en què Telecinco confia per llançar o mantenir els seus vaixells insígnia.

No podem oblidar en aquesta llista a Jordi González. El presentador va aterrar a la cadena de Fuencarral allà pel 2003, i des de llavors la seva trajectòria ha estat lligada a Mediaset, convertint-se en un imprescindible. La seva polivalència, i el fet de ser un professional solvent en diferents formats, ha provocat que es converteixi en un dels consentits de Telecinco, i que compten amb ell de forma habitual.

La seva trajectòria s'ha centrat especialment en els debats, tant de Gran Hermano com de Supervivientes, un programa que li va com anell a el dit, però cal recordar que també va presentar èxits de la cadena com La Noria, El Gran Debate o Gran Hermano duo.

Supervivientes entra ara a la recta final, de manera que el passat diumenge dia 24 de maig va ser l'últim programa de 'Connexión Honduras', i el de Barcelona va voler acomiadar-se i agrair la tasca de l'equip de la productora i, especialment, de Lara Álvarez, de la qual va lloar el seu gran treball i professionalitat. Però no va ser aquest l'únic missatge d'agraïment que va voler llançar mirant a la càmera. I és que el presentador no va voler deixar passar l'ocasió de donar les gràcies personalment a tots els directius de Mediaset que han confiat en ell, amb Paolo Vasile al capdavant.

I és que, com va afirmar González abans de nomenar-los un per un: «Si no s'expressa, la gratitud no val res». Després d'aquest gest, va continuar amb la seva tasca al capdavant del programa.

 

Arribaran nous projectes per a ell?

Poc se sap sobre si Jordi González serà a la gala final de Supervivientes, que probablement presentarà Jorge Javier Vázquez. I tampoc ha anunciat cap programa a curt termini en el qual participi en un futur.

No obstant això, el canal sempre compta amb el barceloní, i el mateix presentador, en acabar el programa, va afirmar: «Moltes gràcies i ens veiem més aviat que tard». Pel que deduïm que té clara la seva continuïtat a la cadena. I pot ser que fins i tot sàpiga ja quin serà el seu pròxim projecte. La resta haurem d'esperar.


Comentaris

envia el comentari