Jorge Fernández, presentador de 'La Ruleta de la Suerte'.

Jorge Fernández confessa a la seva parella que té un problema de per vida

Jorge Fernández pateix una lesió crònica

Jorge Fernández s'ha convertit en notícia aquests dies pels 20 anys que porta al capdavant de 'La ruleta de la suerte'. I també perquè davant de la seva xicota, Nora Arístegui, i de l'audiència ha confessat un problema de salut crònic que pateix. Ha revelat que té una lesió en un braç que l'acompanyarà tota la vida.

Si ha decidit explicar aquesta informació tan personal és perquè la situació que pateix l'ha provocat un problema en directe. Exactament s'ha lesionat mentre estava participant com a convidat al programa 'El Desafío'.

Jorge Fernández es lesiona

El presentador basc, com molts famosos, no ha dubtat a acudir al programa de reptes presentat per Roberto Leal. I ho ha fet per, entre altres coses, posar-se també a prova. En concret, se li ha proposat fer una cosa molt tradicional a la seva regió: aixecament de pedres.

I per fer aquesta activitat se li ha posat el millor entrenador possible: Ignaxio Perurena. Fill del famós Iñaki Perurena, practica aquest esport rural basc des de fa anys i ha estat capaç d'arribar a aixecar fins a 308 quilos.

Pla general del presentador Jorge Fernández
Jorge Fernández accepta el repte | GTRES

Jorge i aquest esportista han estat entrenant junts i el presentador no ha posat objecció a acceptar el repte d'aixecar 111 quilos. Per això ha manifestat: «Ignaxio és fantàstic, un monstre, però és cert que aquesta prova acollona una mica. Quan he posat les mans sota la pedra, ostres, que no puja».

«No estàs acostumat a agafar aquest tipus d'element perds el control». Però, al final, ho ha aconseguit, això sí durant els assajos. Assajos on ha patit el contratemps de lesionar-se.

Jorge Fernández revela la seva malaltia crònica

L'exmodel ha estat presentat per Leal només començar el programa i en aparèixer a plató ha sorprès tothom. Sí, perquè s'ha mostrat amb el braç en cabestrell, de manera que no ha pogut fer el repte en directe.

S'ha volgut saber què li ha passat i ell amb sentit de l'humor ha dit: «M'heu esquerdat des del principi. Res, com que sóc basc, doncs m'han dit: una prova d'aixecar pedres».

Imatge de Jorge Fernández amb el braç lesionat.
Aparició de Jorge Fernández amb el braç en un cabestrell | Atresmedia

En aquest punt, ha reconegut que el que li ha passat durant els assajos és fruit d'una lesió de per vida. Ha explicat: «Tinc una tendinitis crònica en aquest braç. Fa 3 o 4 anys se'm va esquinçar el tendó i això ho arrossego ja de per vida».

De la mateixa manera, ha afegit: «Al gimnàs i als esports que practico ho puc controlar. Ja sigui amb la manera d'entrenar, com agafar les manuelles. Tot això ja ho controlo».

Captura d'imatge del programa 'El Desafío'.
La lesió i el seu problema crònic li impedeixen fer la prova  | Atresmedia

Tot i això, malgrat saber què fer per aquest problema que té, no ha pogut evitar lesionar-se realitzant els entrenaments del repte. Així, ha explicat: «Els assajos els vaig superar, però en arribar a casa... És força dur».

▶️ La enfermedad que acompaña de por vida a Tamara Falcó

Per aquesta circumstància, Fernández no ha pogut demostrar en directe la seva capacitat per poder aixecar el pes que se li havia proposat. Per això, ha estat el seu entrenador el que ha realitzat la prova deixant bocabadats tots.

Fins i tot s'ha quedat al·lucinat el mateix Jorge, del qual hem conegut un nou problema de salut. I és que els darrers anys hem sabut, a més d'aquesta lesió, que ha patit una intoxicació per mercuri. A això cal afegir que pateix la malaltia de Lyme.