Jorge Javier Vázquez plorant

Jorge Javier ho arregla amb diners: confessa què ha passat amb les seves germanes

El presentador ha revelat què passa a la seva família quan es reuneixen

Jorge Javier Vázquez fa tant de temps que treballa als mitjans de comunicació que s'ha convertit en el rostre més cotitzat de la crònica social.

És conscient que la seva vida és analitzada al detall, per això mai ha intentat amagar res del que li passa. Recentment, ha revelat a 'Vidas propias', el blog que escriu a la revista 'Lecturas', què passa quan s'ajunta amb les seves germanes.

El comunicador té una relació molt estreta amb les seves germanes, Esther i Ana, i queda amb elles sempre que pot.

El problema és que elles volen saber què passa darrere les càmeres del programa que Jorge Javier presenta, 'Sálvame', i ell necessita desconnectar. Ha confirmat que la seva família segueix de prop les informacions del món del cor, cosa que ha remeiat amb un detall molt bonic.

La mare i les germanes de Jorge Javier Vázquez caminant pel carrer
Jorge Javier Vázquez ha passat uns dies amb las eva mare i les seves germanes | Europa Press

El presentador, segons ha explicat a 'Lecturas', ha passat uns dies amb la seva mare, María, i les seves germanes, Ana i Esther, que li han demanat que els expliqui secrets de Telecinco, però ell no vol donar gaires detalls, així que ha traçat un pla perfecte.

Les ha portat a uns grans magatzems i els ha regalat un perfum i unes sabates a cadascuna.

Fent gala de l'humor que el caracteritza, Jorge Javier ha explicat que Ana, Esther i María estaven tan entretingudes que s'han oblidat del món del cor.

No l'han atabalat amb preguntes perquè estaven entusiasmades amb els regals que els faria. Aquest gest demostra que la família està molt unida. De fet, es veuen sovint, tot i viure en ciutats diferents.

Jorge Javier Vázquez confessa: «No parlo gaire»

Jorge Javier Vázquez és una estrella televisiva. Ha arribat a presentar diversos programes alhora i sembla que no n'hi ha cap que se li resisteixi. En realitat, però, és un home força prudent i, segons ha explicat, no se sent còmode en determinades circumstàncies.

Quan surt de Telecinco, no vol parlar del que passa als platós, ja que hi passa molt de temps i necessita distreure's.

Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb ulleres
Jorge Javier Vázquez és el presentador més important de Telecinco | Europa Press

«Qui em coneix ja sap que, si no estic treballant, no parlo gaire, tot i que abans parlava pels colzes. El cas és que la meva mare i les meves germanes no paren de demanar-me que els expliqui coses, i jo sempre em quedo bloquejat. Intento sortir per la tangent deixant-los anar quatre xafarderies amb aparença d'exclusiva, però crec que cada vegada em tenen més enxampat», escriu a 'Lecturas'.

El presentador, intentant canviar de tema, els va dir: «Anem-nos-en a uns grans magatzems, que vull fer-me una sessió de raigs UVA». I ha explicat a 'Vidas propias' què va passar després.

▶️ La Policía puede precipitar el final de Sálvame: 140 famosos afectados

«Només arribar, de manera molt pomposa els vaig dir que els regalaria unes sabates i un perfum a cadascuna».

Vázquez guanya molts diners a la televisió, i la veritat és que està invertint el seu patrimoni a la perfecció. No és gens malbaratador i de tant en tant es pot permetre fer un regal a les seves persones que més estima.

Jorge Javier Vázquez revela que té una cita

És més, el presentador ha confessat que la reunió amb la seva mare i les seves germanes ha anat tan bé que ja han tornat a quedar.

Es veuran d'aquí a poc, i tot fa pensar que tornaran a viure un moment únic. Jorge Javier ha dit que li ha encantat que estiguessin tan contentes amb els regals que els ha fet.

«En aquests grans magatzems hi ha tantes coses que es van tornar boges, i van passar el matí la mar d'entretingudes. Jo vaig aprofitar per a seure i mirar com xalaven. Ens ho hem passat tan bé que hem quedat per a passar un altre cap de setmana junts el mes que ve», relata amb orgull.