YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Jorge Javier Vázquez: «Ha arribat el moment que ho deixi»

El presentador de 'Sálvame' pren una decisió dràstica en la seva professió

Jorge Javier Vázquez presentant un programa en directe
Jorge Javier Vázquez: «Ha arribat el moment que ho deixi» | Catalunya Diari

Jorge Javier Vázquez ha pres una dràstica decisió sobre un dels temes que més li preocupen. Davant la situació convulsa per la qual travessa el nostre país, on la crisi sanitària provocada per la Covid-19 s'ajunta amb els nombrosos canvis que s'estan produint a l'àmbit polític, el presentador de 'Sálvame' s'ha mostrat molt cansat davant d'una situació que ja no aconsegueix entendre.

Han estat nombroses les ocasions en què hem pogut veure al català pronunciar-se de forma contundent sobre política i, fins i tot, discutir de manera fervent amb aquells col·laboradors que no es mostraven partidaris amb els seus ideals. A hores d'ara, tots coneixen el vessant polític que defensa a capa i espasa, però Jorge Javier ha dit 'prou'.

La decisió de Jorge Javier Vázquez

En el seu blog de 'Lecturas', Jorge Javier deixa clar la seva intenció de deixar de pronunciar-se sobre la política. El presentador de 'Sálvame', que procura mantenir-se informat sobre tots i cadascun dels canvis que es produeixen en l'àmbit polític, pensa que no hi ha notícies veraces sobre el que realment passa, i que ell no contribuirà a seguir creant confusió.

«Ha arribat el moment que deixi de parlar o escriure sobre política perquè la gent ha d'estar ja fins més enllà dels nassos», explica en l'esmentada revista. Segons ell, són massa les informacions que circulen pels mitjans de comunicació sobre els moviments polítics i això només comporta crispació. «Ja no escoltem els qui no pensen com nosaltres», assenyala alhora que fa una autoreflexió: «Jo, el primer, i no és d'una mica del qual m'enorgulleixi precisament».

El que ha motivat aquesta decisió ha estat la situació tan convulsa que políticament s'està produint al nostre país. Les mocions de censura, les renúncies, els canvis de partit d'alguns polítics, etc., han provocat que Jorge Javier hagi intentat conèixer tota la informació que s'ha publicat, adonant-se que quan més ha llegit menys s'ha assabentat: «Aquests últims dies he llegit més que mai tota la informació política que s'ha publicat, i l'únic que m'ha quedat clar és que no tinc gens clar. No m'assabento absolutament de res».

Jorge Javier Vázquez opina que hi ha massa soroll al voltant de la política i, per la seva banda, pren la determinació «d'estar en silenci, no avivar flames, observar i analitzar amb atenció cada moviment dels partits». És conscient del molt que li costarà mantenir-se al marge de certes declaracions o discursos polítics, tant en la seva col·laboració per a 'Lecturas' com a 'Sálvame', i per això decideix «posar-me un esparadrap a la boca».

Un alleujament per als col·laboradors de 'Sálvame'

La decisió de no parlar de política presa per Jorge Javier Vázquez haurà estat ben rebuda per alguns dels col·laboradors de 'Sálvame', ja que no han sigut poques les vegades que hem vist al presentador encarar-se amb algun d'ells per no compartir els mateixos ideals una mica del que, com bé ha dit, no se sent molt orgullós.

Antonio Montero o Belén Esteban han estat alguns dels quals han patit la intransigència del presentador fins al punt que la de Paracuellos es va plantejar deixar el programa. Molt abans de Jorge, va ser l'ex de Jesulín la qual va decidir no parlar de política, però per un motiu molt diferent de la del català: ella no volia més enfrontaments amb el presentador.

Jorge opina que ha arribat el moment de relaxar-se i deixar de banda les seves opinions polítiques just ara quan l'ambient està més remogut que mai. No vol participar en la crispació i en la confusió i considera una tasca inútil pronunciar-se quan «tothom sap compenso».


Comentaris

envia el comentari