Jorge Javier Vázquez plorant

El català Jorge Javier Vázquez rep la notícia que marca el seu futur a Telecinco

Jorge Javier Vázquez tindria un pla B en cas d'acomiadament

Jorge Javier Vázquez és al punt de mira després d'enfrontar-se en directe a Marta Riesco. Així és, i és que el presentador no dubtava a lluir el seu fort caràcter una vegada més, arribant a amenaçar la noia d'Antonio David Flores amb el seu acomiadament immediat de Telecinco.

Tot i que en el seu moment, Vázquez era una de les estrelles absolutes de la cadena, sembla que a poc a poc ha anat perdent el seu poder. Tant és així, que fins i tot ell mateix té assumit que en algun moment haurà de prendre la decisió d'allunyar-se dels focus. Això sí, manifestava la clara intenció que fos pel seu compte i no obligat pels alts directius.

Acomiadament entre Jorge Javier i David Valldeperas
Captura del comiat entre Jorge Javier i David Valldeperas a 'Sálvame' | Mediaset

«A la televisió pot passar en qualsevol moment. Estar preparat et dona molta llibertat i més a la meva edat», reconeixia fa temps.

«Prefereixo anar-me'n jo abans que em facin fora», apuntava. «Ha estat per aquesta època tan complicada amb la pandèmia, en algun moment hi ha passat pel meu cap», confessava.

«Tinc 50 anys i he pensat que podria gaudir més del meu temps. He somiat molt de tenir anys sabàtics i deixar-ho tot, però en el meu cas no m'aniria gens bé», explicava.

Captures Instagram Marta Riesco
Marta Riesco no ha callat i ha atacat Jorge Javier Vázquez a través d'Instagram | INSTAGRAM: MARTA.RIESCO

Fa molt poc, Vázquez confessava al seu bloc de 'Lecturas' que es plantejava seriosament deixar-ho tot i marxar molt lluny. «Últimament, pensava que, si les ximpleries que escolto des de fa ja massa temps pugen encara més alt el volum, hauria de començar a valorar la possibilitat de marxar», advertia.

Una cosa que coincidia just amb la seva polèmica topada amb Marta Riesco, que no ha agradat gens als alts càrrecs de Telecinco. De fet, s'especula que li haurien fet una estrebada d'orelles.

▶️ Jorge Javier Vázquez, descompuesto al confirmarse la muerte de una persona cercana

Jorge Javier Vázquez, a punt d'acomiadar-se després de la seva última polèmica

Segons informava Federico Jiménez Losantos, sembla que el nou director de 'Mediaset', Borja Prado, estaria esperant que Jorge Javier Vázquez presentés la seva dimissió.

I és que vol evitar tant sí com no enfrontaments i mals rotllos, conscient que el comportament de Vázquez malmet la imatge de la cadena.

«Jorge està molt nerviós darrerament, ha d'haver rebut un toc d'atenció, el programa no remunta i des de les altures l'assenyalen. Per això carrega a destre i sinistre perquè creu que amb això sumarà adeptes», asseguren.

Captures Instagram Marta Riesco
Marta Riesco s'ha queixat de l'assetjament que ha rebut Jorge Javier Vázquez | INSTAGRAM: MARTA.RIESCO

El presentador ha anat tocant fons a poc a poc, i malgrat que les xifres d'audiència han millorat aquestes últimes setmanes, això no implica que els espectadors hagin rebutjat completament l'actitud de Jorge Javier titllant-lo de 'misogin' i 'assetjador'.

«Directius de 'Mediaset' i Telecinco: Exigim el cessament immediat de Jorge Javier per traspassar totes les línies vermelles de la violència contra les dones», amenaçaven a les xarxes socials.

«Tant els productors com els directius seran còmplices d'aquesta violència, insults, vexacions, exercida en directe», assenyalaven.

Imatge de Jorge Javier amb el rostre seriós durant un programa
Jorge Javier Vázquez, al límit de l'acomiadament | GTRES

I és que el presentador de 'Sálvame' no es tallava a l'hora de carregar contra Riesco. «Em sembla que, si en un moment em va fer gràcia, ara em sembla perillosa. No la voldria tenir mai en una redacció treballant», deia sobre ella.

«No et preocupis, arribats a aquest punt la cadena ha de prendre determinacions», al·legava. «No em fa gens de pena. En 'El Penes' ha trobat la forma de la seva sabata. Són iguals, que després no ens vingui de víctima. Crec que tots dos es retroalimenten», atacava la reportera.

«Aprofita perquè en aquest convent et queda poca cosa», li advertia. «És una mestra de l'art de la postveritat i la 'fake new' perquè agafa una notícia amb pòsits de veritat i sembra un dubte i aquest és el seu propòsit. Entenc aquests estratagemes per a un personatge, però no per a una periodista», opinava.

«Jo no he dit que et faré fora, però quan vingui la teva cap (Ana Rosa) veuràs, perquè a ella no li agraden aquestes coses» tancava demolidor.