Foto de Elio Valderrama i Jesús Mariñas

Elio descobreix el regal que Jesús Mariñas va fer a un altre home abans de morir

Elio Valderrama sap que Jesús Mariñas era generós amb els amics

Elio Valderrama ha estat més de 30 anys a l'ombra, just el temps que ha durat la seva relació amb Jesús Mariñas. El mític periodista, mare del món rosa, ha mort a causa d'un càncer de bufeta que va intentar amagar fins a l'últim moment. Els seus companys estan commocionats, saben que se n'ha anat un gran i que s'ha acabat una època a la crònica social.

Elio Valderrama ha descobert que el seu marit va fer un valuós regal a un home molt famós abans de morir. Estem parlant de Gustavo González, un dels fotògrafs més poderosos de Telecinco, que gaudia d'una estreta amistat amb Mariñas. El col·laborador de 'Sálvame' ha revelat que el gallec li va regalar uns curiosos mitjons que sempre ha guardat amb molta cura.

Elio i Jesús Mariñas
Jesús Mariñas va comptar amb el suport del seu marit fins al final. | Xarxes Socials

Elio pot presumir d'haver tingut un marit excepcional, tenia un temperament força fort, però sabia guanyar-se tots els seus enemics. El regal que li va fer a Gustavo González està generant molta repercussió, ja que el fotògraf va fer servir els mitjons en un dia especial. La setmana passada va celebrar el casament amb María Pascual, Mariñas no hi va poder anar i va voler tenir un gest portant l'esmentada peça de roba.

Elio s'ha quedat realment sorprès en comprovar les curiositats del destí: Gustavo va rendir homenatge al seu amic just a temps. El tertulià ha enviat un emotiu missatge a la víctima a través de les seves xarxes socials que està donant molt de què parlar. «Dissabte al meu casament vaig vestir uns mitjons roses que em vas regalar la darrera vegada que et vaig visitar a casa teva, capritxosa causalitat».

Valderrama coneixia perfectament Jesús Mariñas, per això no li sorprèn res del que estan explicant als programes de Telecinco. A 'Sálvame' asseguren que era una persona molt generosa i que rebia regals de les millors marques d'Espanya. No era materialista, així que cada cop que algú el visitava li feia entrega d'un d'aquests valuosos obsequis.

Elio Valderrama està commocionat

Elio ha rebut centenars de missatges de persones que estimaven el periodista i molts són de persones realment influents a la crònica rosa. La presentadora Ana Rosa Quintana li ha dedicat unes paraules emotives al seu compte de Twitter. Els grans es reconeixen entre ells i la comunicadora sempre ha admès que el gallec ha fet història al periodisme.

Jesús Mariñas somrient
Jesús Mariñas va fer història a la premsa del cor.   | GTRES

Jesús Mariñas ha guanyat molts diners al llarg de la seva trajectòria perquè va ser el professional més ben pagat del moment. No tenia grans vicis, així que va invertir el seu patrimoni en una bona casa i fer viatges exòtics al costat de l'amor de la seva vida. Valderrama treballa com a fotògraf, però la seva trajectòria ha estat a l'ombra perquè és impossible brillar al costat de Mariñas.

Gustavo González porta molt de temps treballant al món del cor i corrobora que Jesús és el pare de tots. «És i serà un referent», escriu a les seves xarxes després de revelar el curiós regal que li va fer abans de marxar per sempre. «El nostre mestre: treballador incansable, agosarat i amb un dard sempre preparat».

Elio Valderrama haurà d'aprendre a viure sol

Elio ha estat gran part de la seva vida al costat de Jesús Mariñas i ara ha d'aprendre a viure sense ell. Ha deixat una empremta inesborrable al cor de tots, especialment dels seus companys de professió. Gustavo s'està esforçant perquè el públic entengui perquè el gallec ha estat «sempre brillant».

Valderrama ha atès tots els missatges i trucades, ja que és conscient que ha de donar explicacions i aclarir els dubtes. No vol tenir cap mena de protagonisme, però sap que el seu marit es mereix el millor. Ha complert amb la seva voluntat i no ha celebrat cap acte multitudinari en honor seu, ell no volia acomiadar-se sent tan indiscret.