Elio Valderrama, el marit del periodista i escriptor Jesús Mariñas

Elio Valderrama revela el secret que Jesús Mariñas ha amagat durant anys

El veneçolà ha fet una confessió sobre el seu marit

Ahir, 10 de maig, el món de la premsa rosa estava de dol. El motiu no era altre que la mort sobtada de Jesús Mariñas. L'icònic periodista va perdre la vida als 79 anys a Madrid.

La causa d'aquesta pèrdua tan trista va ser un càncer de bufeta molt agressiu. Fa només unes setmanes, et va sotmetre a una intervenció quirúrgica per a pal·liar la malaltia, però lamentablement tot va anar en va. Per descomptat, el seu marit, Elio Valderrama, ha estat el seu gran suport en aquests moments tan durs i li ha fet costat fins que el cor li ha deixat de bategar.

Foto de Elio Valderrama i Jesús Mariñas
Elio sempre ha fet costat a Jesús | Xarxes socials

 

Elio Valderrama treu a la llum el secret de Jesús Mariñas

Ha estat a través de Rosa Benito, gran amiga d'Elio i Jesús, que ha transcendit certa informació sobre la parella. Amb permís d'Elio, l'excunyada de Rocío Jurado ha explicat què és el que més desitjava el periodista.

Jesús Mariñas volia portar amb la màxima discreció aquesta última etapa de la seva vida. Un silenci que Elio Valderrama ha respectat en tot moment. Aquesta voluntat de Mariñas és, sens dubte, una prova evident de la gran força i enteresa que sempre ha tingut.

Visiblement afectada, Rosa Benito va seure al plató de 'Ya es mediodía' per a donar algunes claus sde tot el que ha passat amb el seu amic. Jesús Mariñas i ella havien forjat una gran amistat al llarg dels anys. Raó per la qual la col·laboradora ha estat molt pendent de la salut del periodista.

Tot i això, com dèiem, no ha estat l'única. Elio Valderrama és una de les persones a qui més ha afectat la mort de Mariñas. Al cap i a la fi, s'ha hagut d'acomiadar de l'amor de la seva vida.

«No l'ha deixat sol ni un segon. L'ha estat cuidant en tot moment», afirmava la tertuliana.

Per a Elio, no degut ser gens fàcil mantenir en secret l'estat de salut del seu marit. És cert que a la tardor va sortir la notícia que a Jesús Mariñas li havien diagnosticat amb un càncer de bufeta, però Rosa Benito ha matisat aquesta informació.

«El Jesús portava bastant de temps així. Feia com dos anys que lluitava contra la malaltia», ha dit la col·laboradora de Telecinco. Segons ella, el motiu era que «volia que respectessin la seva intimitat, no volia fer-ho públic».

Jesús Mariñas seriós
Jesús Mariñas va voler portar la malaltia en secret en tot moment | Mediaset

Aquest silenci ha estat una de les raons per les quals la mort de Jesús Mariñas ha agafat tanta gent per sorpresa. Tot i així, el periodista ha comptat amb l'afecte i el suport de les seves amistats més properes en aquesta última etapa vital, tal com ha explicat Rosa Benito.

«Era el que s'esperava. Ha rebut molt d'afecte de tots els companys».

José Manuel Parada n'és un exemple. Després de la mort del seu amic, el presentador ha compartit a les xarxes una foto d'una de les últimes visites que li va fer.

«Et vaig veure l'últim dia a l'hospital. Venia del meu poble i vaig demanar que em donessin els pastissos més bons per a dur-te'ls, i te'ls vas menjar tant a gust».

Així mateix, Parada també va tenir un record per al marit de Jesús Mariñas. «M'agafa a molts quilòmetres de distància física i em sap greu no poder estar amb l'Elio en aquests moments».

Elio i Mariñas es van casar el 2016 després de 27 anys de festeig. Tota una vida junts que ara Elio haurà de refer en solitari.