Carlota Corredera plorant en un plató de televisió

Carlota Corredera supera la ruptura i pren una decisió sense el seu marit

La presentadora ha fet un canvi de vida radical

Carlota Corredera era una de les cares més poderoses de Telecinco, però estava sotmesa a molta pressió i va decidir canviar de vida. El 25 de març, va prendre una de les decisions més complicades de la seva trajectòria: trencar la relació amb 'Sálvame'. A partir d'aquell moment, va deixar de presentar el popular programa perquè suposadament tenia un altre projecte a sobre de la taula.

Carlota Corredera ha estat en parador desconegut des que va abandonar el programa de les tardes de la cadena de Fuencarral, però ja ha assumit la ruptura i està preparada per a passar a l'acció. Recentment ha compartit una fotografia a les xarxes socials en què no surt amb el seu marit, Carlos de la Maza, però està molt ben acompanyada. I és que ha quedat amb dues de les companyes més especials que va tenir a Telecinco: María Patiño i Terelu Campos.

Imatge de Carlota Corredera amb el seu marit Carlos de la Maza
Carlota Corredera i el seu marit, Carlos de la Maza, estan molt units | GTRES

Carlota Corredera té molt bon record de l'etapa que va viure al programa de Jorge Javier Vázquez, però ha arribat el moment d'emprendre una nova aventura. Aquests últims mesos han estat complicats per a ella, ja que va defensar Rocío Carrasco i va alçar la bandera del feminisme, atreviment que va haver de pagar car. Milers d'espectadors de Telecinco es van mobilitzar per a exigir que se l'acomiadés, i ho van acabar aconseguint.

La comunicadora ha assumit que ja no forma part de 'Sálvame', però no té rancúnia a ningú i segueix estant en contacte amb els seus excompanys. Ha acceptat que la ruptura és definitiva, i no té cap problema per a reconèixer que ja no és espectadora del programa. «No ho he tornat a veure. Crec que, quan realment t'acomiades per a poder volar, cal fer reset».

Corredera ha deixat clar que segueix tenint grans amigues a Telecinco. «El meu cor sempre pertanyerà a 'Sálvame', però és veritat que he decidit no veure'l per a desenganxar-me. Perquè he estat addicta a aquest programa, com a treballadora i com a espectadora», comenta en una de les últimes entrevistes que ha concedit.

Carlota Corredera explica la veritat: «No tenia vida»

Carlota Corredera compta amb el suport de Carlos de la Maza, el pare de la seva filla, així que la nova aventura que ha emprès no li ha tret la son. Però sí que ha reconegut que està una mica preocupada perquè feia molt de temps que treballava amb Jorge Javier Vázquez i ara s'ha d'adaptar de nou. Segons ha sortit publicat, serà directora i presentadora d'un programa que pretén revolucionar Telecinco.

Primer pla de Carlota Corredera amb cara de circumstàncies
Carlota Corredera necessitava canviar d'aires | Mediaset

La gallega ha compartit una foto molt especial que demostra que ha sigut una bona companya. Terelu ha ocupat el seu lloc, però això no ha suposat cap problema entre elles. Carlota entén que la seva amiga també és presentadora, i sap que maneja 'Sálvame' millor que ningú, així que és un bon fitxatge.

L'antiga substituta de Jorge Javier no ha donat gaires detalls del nou espai que està preparant, però assegura que existeix. No l'han acomiadat, ha estat ella qui ha trencat la relació amb el programa de les tardes per a viure una nova experiència.

«Estic treballant en un projecte que és molt especial per a mi. Em fa molt de vertigen, perquè per a mi deixar 'Sálvame' és com abandonar el niu, però després de tretze anys hem de viure altres vides. Quan treballava a 'Sálvame', no tenia vida», va comentar després de la ruptura.

Carlota Corredera vol protegir el seu marit

La periodista ha marxat de 'Sálvame' per molts motius, i és possible que el seu marit hi hagi tingut molt a veure. L'audiència el va situar al punt de mira, i ell és una persona anònima que no es mereix que el critiquin. Els detractors de la presentadora el van acusar d'uns atreviments molt greus, així que no ha tingut més remei que tallar en sec.

Carlos de la Maza continua treballant a La Fábrica de la Tele, productora per a la qual fa de càmera. No vol tenir cap mena de protagonisme, així que és probable que s'hagi alegrat de la decisió que ha pres la seva dona.