Jorge Javier atura 'Sálvame' en veure una falta d'ortografia

El presentador ha hagut d'avisar al director davant del garrafal error ortogràfic que es llegia repetidament en un dels rètols del programa

L'error ortogràfic que s'ha mostrat a 'Sálvame'
L'error ortogràfic que s'ha mostrat a 'Sálvame' | TELECINCO

Jorge Javier Vázquez s’ha vist obligat a interrompre el seu programa de 'Sálvame’ el darrer dilluns, per culpa d’una garrafal falta d’ortografia que el presentador no ha pogut deixar passar. La televisió no sempre està lliure d'errors, i aquesta vegada, una falta d’ortografia massa evident feia impossible seguir amb el programa segons el criteri del presentador, que ha demanat a la direcció del programa que ho corregissin.

Jorge Javier para el programa avisant que la RAE els podria trucar

Va ocórrer mentre les col·laboradores Belén Rodríguez i Lydia Lozano discutien, quan en l’escaleta del programa que es pot llegir a la part inferior de la pantalla i que avança el contingut que oferiran a continuació, es va poder llegir el següent enunciat:  «Chiqui llora al hablar sobre las terribles pérdidas que ha provocado la gota fría en Murcia y que 'ha' ella también le han afectado. A continuación».

 

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez escriu una columna a la revista 'Lecturas' | Telecinco

 

Després de llegir-se repetidament la frase, Jorge Javier no ha aguantat més i ha interromput el programa per demanar al director que rectifiqués l’enunciat: «Perdona, un moment. Hi ha una… en el rètol. Ens trucaran de la RAE», ha exclamat el presentador, que finalment ha aconseguit que es corregís l'error i ha pogut continuar amb el programa.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari