Jorge Javier Vázquez durant una gala de 'Supervivientes' el 27 de febrer de 2020

Guerra oberta a 'Sálvame' per les últimes paraules de Jorge Javier sobre Elionor

El presentador de 'Sálvame' ha volgut enviar-li un consell a la futura hereva al tron

Sembla que Jorge Javier Vázquez li ha agafat el gust d'això d'estar constantment embolicat en polèmiques. Després de la seva sonada discussió amb Belén Esteban per temes polítics, el polèmic presentador ha tornat a convertir-se en objecte de crítica després de donar la seva opinió sobre la decisió dels reis d'Espanya d'enviar la princesa Elionor a l'estranger.

Fa només uns dies, sortia a la llum que la princesa Elionor estudiaria Batxillerat Internacional a Gal·les amb els diners que els seus pares obtenen representat a Espanya. Lluny de passar desapercebuda, eren molts els que comentaven la notícia de per què la reina Letícia hauria pres aquesta dràstica decisió. Com no podria ser menys, el de Badalona també ha dit la seva a 'Lecturas'

Jorge Javier, controvertit

«M'importa molt poc tirant a res on es forma una noia que no significa res en la meva vida. Quan ella regni -si és que ho fa-, el més probable és que jo estigui mort o a punt de dinyar-la, així que, pel que a mi respecta i com a potencial súbdit, li dono permís perquè faci amb la seva real existència el que li vingui de gust», comentava Jorge Javier en to despectiu.

Això sí, tot i no importar-li el futur de la filla dels reis, el presentador de 'Sálvame' no dubtava a donar-li un consell: «Jo li recomanaria que als 18 renunciés a tot i es dediqués a recórrer el món amb col·legues de la seva edat, que és el que hauria de fer tot fill de veí a aquesta edat. Gaudir de la joventut sense pensar en el demà. I menys encara quan el que t'espera és suportar els elogis de vetustos cortesans».

Molt clar, i convençut de cadascuna de les seves paraules, Jorge Javier Vázquez no dubtava a afegir: «Elionor, fes-me cas: renúncia abans que sigui massa tard. Això de tenir 'obligacions amb els espanyols' és un pensament prehistòric. Pensa en tu i en fer feliç a la gent que t'envolta. La resta em sembla tant pretensiós com superat. Sortirem d'aquesta crisi gràcies a l'esforç individual, no per la gràcia de les institucions».

El presentador, anava més enllà a l'hora d'assegurar que la reina Letícia era perfectament conscient que la princesa Elionor mai arribarà a convertir-se en reina d'Espanya. És més, segons el comunicador, la dona del rei Felip estaria creant un pla perquè la seva filla no seguís els passos del seu pare. «Crec que la reina Letícia ha tingut molt de pes a l'hora d'enviar a la seva filla a estudiar a un col·legi exempt d'oripells i sense princeses de dubtós origen, ballant-li l'aigua. Com la reina és llista, està preparant a la seva filla per no regnar», sentenciava.

A més de parlar sobre la Família Reial, el presentador també s'ha atrevit amb la política, concretament, el de Badalona assegurava que Isabel Díaz Ayuso «ha convertit Madrid en el reducte més bel·ligerant contra el Govern de Sánchez i els ciutadans li han comprat el discurs. Ja no hi ha res a fer. Així que els arguments li flaquegen - o sigui, sempre -, Ayuso es treu de la màniga una referència a Veneçuela, a ETA i a l'independentisme català».

Sens dubte, aquesta setmana Jorge Javier Vázquez ha deixat clar que la dreta i la Casa Reial són dues de les coses que eliminaria si estigués a la seva mà. Una informació que no ens agafa per sorpresa si tenim en compte les declaracions que realitza a 'Sálvame' de manera habitual.