Jorge Javier Vázquez protagonitza un enfrontament amb el director de 'Socialité'

Una discussió amb María Patiño seria l'origen del conflicte entre el presentador i el programa

Jorge Javier Vázquez
Una discussió amb María Patiño seria l'origen del conflicte entre el presentador i el programa | Telecinco

Aquest passat dijous, a 'Sálvame', Jorge Javier Vázquez va estar fent broma amb el contingut i el concepte de 'Socialité', el programa que presenta María Patiño, alhora, col·laboradora del programa de les tardes.

Vázquez va comentar que el programa havia començat sent un format de farciment, tot i que ara no hi ha ningú que s'imagini la graella de Telecinco sense el programa de cor que condueix Patiño. A més, el presentador també va posar en dubte la professionalitat de la seva companya i va dir que no calia preparar-se tant un programa en què només parles tu.

En aquest moment, María Patiño es va molestar molt i va dir que no era a l'única que li molestaven aquests comentaris, deixant entreveure que en el seu equip hi havia molta més gent que també se sentia molesta amb els comentaris jocosos del català. Entre ells es troba David Linares, director del programa dels caps de setmana, que avui ha visitat el plató de 'Sálvame' per fer-li signar un contracte a Chelo com a presentadora del programa de demà dissabte.

Jorge Javier ha aprofitat la visita de Linares per preguntar-li si se sentia molest pels seus comentaris, al que aquest responia afirmativament, apuntant que a vegades es fan comentaris i bromes sobre 'Socialité' que no tenen gràcia i que molesten molt a Maria i a tot l'equip que compon el format dels caps de setmana. A més, Linares confessava que l'equip d'informatius està molt content amb les dades d'audiència que els deixen a les tres quan finalitza el programa.

Segueix la guerra del presentador amb 'Socialité'

Lluny d'arribar a un consens, Jorge Javier li deia a Linares que treballant a la cadena en la qual treballa hauria de prendre's les crítiques amb més humor i entrar en el joc. Per la seva banda, Linares considera que hi ha comentaris que no haurien de fer-se, i molt menys de programes que formen part de la mateixa cadena i productora. Finalment, i amb certa gràcia, Jorge Javier s'oferia per presentar un dia 'Socialité' per demostrar que és un espectador fidel del format.


Comentaris

envia el comentari