Cop per a Gloria Camila: un gir inesperat li impedeix complir el somni de la seva vida

La 'influencer' vol deixar el m贸n del cor per ser actriu

Gloria Camila amb ulleres de sol veient una corrida de toros
Gloria Camila est脿 centrada en nous projectes | GTRES

L'altre dia es va donar a con猫ixer una de les millors not铆cies possible per a Gloria Camila. Diversos mitjans van informar que la filla d'Ortega Cano havia estat triada per participar en una s猫rie de televisi贸 a TVE. Gloria Camila t茅 una gran passi贸 per a la interpretaci贸, per aix貌, anys enrere, va intentar estudiar alguna cosa relacionada amb aquest gran 'hobby'. No obstant aix貌, per circumst脿ncies personals, no va poder fer-ho.

Fa temps que la jove est脿 allunyada dels mitjans, ja que no vol parlar de la seva vida a la premsa. El seu primer treball a televisi贸 va ser com a reportera de 'Volverte a ver', programa condu茂t per Carlos Sobera a Telecinco. Recentment, els mitjans van confirmar la not铆cia que Gloria Camila treballaria d'actriu a la nova s猫rie de TVE anomenada 'Dos vidas'. 'Hola' va ser un dels mitjans que ho van corroborar.

Aix貌 va suposar una gran not铆cia per a ella i per a tot el seu cercle despr茅s de veure com el seu somni estava a punt de fer-se realitat. Per貌, ara 'Cotilleo' ha informat en exclusiva que Gloria Camila no ha fitxat per la cadena p煤blica aix铆 que no exercir脿 aquest paper a la s猫rie 'Dos Vidas', encara que, el citat mitj脿, insisteix que la idea del paper s铆 que l'hi han proposat.

Gloria Camila no estar脿 a la s猫rie

La cadena havia pensat en la filla d'Ortega Cano per a aquest paper, tot i que al final s'hauria decantat per una altra actriu. Segons explica 'Cotilleo', tot aix貌 ha estat produ茂t pel fet que Gloria Camila no ho tenia del tot clar. Aix貌 suposa un rev茅s per a la 'influencer', que de moment no podr脿 complir el somni de la seva vida, encara que, tal com afirma el citat mitj脿, la productora encara est脿 en negociacions amb ella.

Diverses fonts de la s猫rie 'Dos Vidas' han assegurat a 'Cotilleo' que la filla del torero no formar脿 part de la s猫rie, tot i que encara no 茅s una decisi贸 rotunda. Segurament, la 'influencer' tingui moltes m茅s oportunitats en el futur, ja que t茅 molt clar que vol fer carrera en el m贸n de la interpretaci贸. Tant si acaba formant part de l'elenc d'aquesta s猫rie, com si no ho aconsegueix, Gloria Camila ja ha tret el cap en aquest m贸n.

De moment, la jove seguir脿 centrada en el seu Instagram, on segueix acumulant seguidors dia rere dia, en concret 829.000, molt a prop de l'anhelat mili贸, a m茅s d'oferir contingut de manera molt habitual. 


Comentaris

envia el comentari