Gloria Camila amb ulleres de sol veient una corrida de toros

Cop per a Gloria Camila: un gir inesperat li impedeix complir el somni de la seva vida

La 'influencer' vol deixar el món del cor per ser actriu

L'altre dia es va donar a conèixer una de les millors notícies possible per a Gloria Camila. Diversos mitjans van informar que la filla d'Ortega Cano havia estat triada per participar en una sèrie de televisió a TVE. Gloria Camila té una gran passió per a la interpretació, per això, anys enrere, va intentar estudiar alguna cosa relacionada amb aquest gran 'hobby'. No obstant això, per circumstàncies personals, no va poder fer-ho.

Fa temps que la jove està allunyada dels mitjans, ja que no vol parlar de la seva vida a la premsa. El seu primer treball a televisió va ser com a reportera de 'Volverte a ver', programa conduït per Carlos Sobera a Telecinco. Recentment, els mitjans van confirmar la notícia que Gloria Camila treballaria d'actriu a la nova sèrie de TVE anomenada 'Dos vidas'. 'Hola' va ser un dels mitjans que ho van corroborar.

Això va suposar una gran notícia per a ella i per a tot el seu cercle després de veure com el seu somni estava a punt de fer-se realitat. Però, ara 'Cotilleo' ha informat en exclusiva que Gloria Camila no ha fitxat per la cadena pública així que no exercirà aquest paper a la sèrie 'Dos Vidas', encara que, el citat mitjà, insisteix que la idea del paper sí que l'hi han proposat.

Gloria Camila no estarà a la sèrie

La cadena havia pensat en la filla d'Ortega Cano per a aquest paper, tot i que al final s'hauria decantat per una altra actriu. Segons explica 'Cotilleo', tot això ha estat produït pel fet que Gloria Camila no ho tenia del tot clar. Això suposa un revés per a la 'influencer', que de moment no podrà complir el somni de la seva vida, encara que, tal com afirma el citat mitjà, la productora encara està en negociacions amb ella.

Diverses fonts de la sèrie 'Dos Vidas' han assegurat a 'Cotilleo' que la filla del torero no formarà part de la sèrie, tot i que encara no és una decisió rotunda. Segurament, la 'influencer' tingui moltes més oportunitats en el futur, ja que té molt clar que vol fer carrera en el món de la interpretació. Tant si acaba formant part de l'elenc d'aquesta sèrie, com si no ho aconsegueix, Gloria Camila ja ha tret el cap en aquest món.

De moment, la jove seguirà centrada en el seu Instagram, on segueix acumulant seguidors dia rere dia, en concret 829.000, molt a prop de l'anhelat milió, a més d'oferir contingut de manera molt habitual.