La dona de Josep Maria Mainat aconsegueix sortir-se amb la seva, per poc temps

L'alemanya ha afirmat que no vol abandonar el domicili conjugal

Angela Dobrowolski
Angela Dobrowolski ha aconseguit aturar uns dies el seu desallotjament | TV3

Noves notícies sobre el cas Mainat. Angela Dobrowolski, la seva encara esposa que va intentar presumptament assassinar-lo, ha acudit aquest matí a la Ciutat de la Justícia per intentar evitar que la desallotgin de la casa on habita.

Cal recordar que l’habitatge on actualment resideix és de Josep Maria Mainat. L’excantant de la Trinca i productor televisiu català ha de veure com la seva casa s’ha transformat en una espècie de prostíbul on la mateixa Dobrowolski organitza cites amb escorts.

Angela Dobrowolski tindrà uns dies més per anar-se’n de casa de Mainat

L’alemanya ha acudit davant el jutge amb Jorge Albertini, el seu advocat. Aquest ha declarat després de la reunió que han aconseguit que Dobrowoslki pugui ajornar la decisió del jutge sobre el desallotjament.

Tot i que Angela té uns dies més per organitzar-se, sembla que la decisió està presa. El jutge no ha acceptat les raons exposades per Jorge Albertini, qui descrivia la decisió judicial com «injusta i innecessària». Caldrà veure si l’alemanya aconsegueix sortir-se amb la seva o si finalment acabarà aquest capítol del cas Mainat i la seva esposa haurà d’abandonar el domicili que fins ara compartien com a parella.

Dobrowolski afirma que no vol abandonar el domicili conjugal

Ara, Angela disposa d’un termini de cinc dies per a presentar al·legacions contra l’abandonament del domicili conjugal. Així, Dobrowolski ha afirmat a l’agència EFE que no vol abandonar la seva casa perquè «el dia de demà no podré mirar els meus fills als ulls».

La presència dels seus fills sempre ha estat un condicionant per a les accions de Dobrowolski. L’alemanya ja va confessar que apareixia amb ulleres de sol i perruques per evitar que els seus fills busquessin el nom de la seva mare a internet i apareguessin les fotografies juntament amb la notícia de l’intent d’assassinat.

Per la seva banda, i encara que no la protagonista d’aquesta histèria no vulgui que se la relacioni amb aquest presumpte intent d’assassinat, Angela Dobrowolski haurà de presentar-se al jutjat el pròxim 25 d’octubre a les 10h del matí. En aquell moment serà interrogada com a testimoni pel succeït la matinada del 22 al 23 d’octubre, on Mainat va haver de ser ingressat per un coma hipoglucèmic després del presumpte intent d’assassinat de la seva dona.


Comentaris

envia el comentari