Primer pla de Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier Vázquez rep la pitjor de les crítiques que el deixa totalment enfosat

El presentador ha rebut una crítica cruel sobre la seva obra de teatre

Se sap que Jorge Javier Vázquez està molt emocionat amb la seva obra de teatre, Desmontando a Séneca.

 

I malgrat haver-se emportat un bon ensurt fa uns dies, això no l'ha fet, ni de bon tros, perdre la il·lusió.

Cal assenyalar que el presentador té un gran nombre d'amics i cares conegudes que li donen suport en aquesta nova etapa. Tot i que, malauradament per a ell, no totes les crítiques són bones.

Recentment, l'actor Álvaro Morte, que dona vida al mític professor de La Casa de Papel, ha estat molt dur.

Primer pla de l'actor Álvaro Morte, qui interpreta a 'El Profesor' a La Casa de Papel
Jorge Javier Vázquez ha rebut una dura crítica d'Álvaro Morte | GTRES

«A mi em rebenta que un Jorge Javier Vázquez pugui estar omplint teatres amb la gent dreta aplaudint», començava dient en un vídeo de Tik Tok.

«I que hi hagi una altra gent que són increïbles actors amb increïbles espectacles que no tenen sortida per poder donar aquest material que han treballat a un públic».

Sembla que per a l'actor, Jorge Javier no val com a actor de teatre, i el molesta que altres companys més ben preparats no tinguin ni tan sols una oportunitat de mostrar el seu talent.

Tot i que no tot és dolent, ja que també hi ha hagut qui ha sortit en defensa del presentador de Sálvame.

Imatge de Jorge Javier Vázquez al plató del programa de Telecinco, Fresh Noche
Jorge Javier Vázquez encara està molt present a Telecinco | Telecinco

«No sé què dir a això. Sento controvèrsia, crec que Jorge té una molt bona obra i que tampoc és dolent que sigui ell, Kiko o qualsevol persona els que omplin teatres amb les seves obres», opinaven alguns seguidors a Twitter.

«Si l'omplen és perquè agraden, ni més ni menys, no?», llançaven la pregunta. Mentre que altres remarcaven l'èxit que havien tingut les seves funcions fins ara. Referint-se també, a la promoció que Jorge ha anat fent a nombrosos programes de Telecinco.

«En lloc de queixar-se, el que haurien de fer és fer una millor promoció de les seves obres de teatre», apuntava. «No conec cap funció que hagi fracassat promocionant-se a TV, per exemple. És com quan un influencer triomfa amb un llibre, encara que sigui dolent», argumentava.

I el cert és que les opinions que han inundat les xarxes són molt diverses.

Imatge de Jorge Javier posant al costat d'un cartell de la seva obra de teatre
Jorge Javier posant amb el cartell de la seva obra | Instagram

De fet, hi ha qui assegura que «no paga per veure Jorge Javier Vázquez explicant els seus traumes en una obra ni regalada».

«Ja força problemes tenim a la vida com per haver de veure JJ explicant els seus avatars de vida paupèrrima».

I altres s'atreveixen a comparar la mala ratxa que travessen diversos col·laboradors de Sálvame. «Jorge Javier omplia teatres amb l'obra anterior, amb l'obra actual no omple ni regalant les entrades».

«El mateix Kiko Hernández, que el dia de l'estrena va haver d'oferir a última hora les entrades a 12€ per ficar públic al teatre».

L'esglai que s'emportava Jorge Javier al teatre

Fa uns dies, Jorge Javier relatava el gran ensurt que s'havia emportat durant una de les seves funcions.

Fet que ell ha interpretat com un 'toc d'atenció' de la seva gran amiga Mila Ximénez.

«Vinc en xoc per una cosa que m'ha succeït al teatre», confessava al Deluxe. «És la història més increïble que us puc explicar ara. Les meves conclusions les heu d'agafar amb pinces».

Mila Ximénez
Mila Ximénez i Jorge Javier Vázquez eren molt propers | GTRES

«Diumenge vaig començar amb una grip, vaig sobreviure per les punxades. Li dic a Cristina, ahir, "he notat dues vegades que algú m'ha tocat", com un esperit...», narrava deixant atònits els seus companys.

Tot i que el succés en qüestió va tenir lloc just abans de sortir a l'escenari: «Hi ha un moment en què estic assegut i tot a les fosques, i, de cop i volta, el bastidor que cau al final, ha caigut abans d'hora».

El català va arribar a pensar que el sepultaria. I la seva reacció immediata va ser llençar-se al pati de butaques per salvar-se: «M'he llençat al pati de butaques, a les fosques, i m'he fet una hòstia…»