IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

José Antonio Avilés, el polèmic concursant de 'Supervivientes' que suma enemics

Un participant del reality va lluitar per fer-se un lloc a la televisió

Plató de 'Supervivientes 2020'
Un participant del reality va lluitar per fer-se un lloc a la televisió | Catalunya Diari

En aquesta última edició de 'Supervivientes' ha destacat i ha sorprès l'audiència, l'entrada de José Antonio Avilés, un dels concursants menys estimats pels seguidors. Després de molts esforços i col·laboracions en mitjans de comunicació d'Andalusia, ha aconseguit fer-se un lloc a la televisió. 

La trajectòria televisiva de José Antonio Avilés

El jove de 23 anys ha aconseguir aparèixer en tertúlies com 'Las mañanas de la 1' o 'Espejo Público', lloc on va poder entrevistar al pare de Julen, desaparegut en un primer moment. De fet, aquesta entrevista va ser la que el va er escalar fins a poder participar en algunes tertúlies de 'Sálvame', on va ser testimoni de l'enfrontament entre Belén Esteban i Toño Sanchís ara fa 4 anys, i on va provocar una disputa amb la presentadora Emma García.

Aquest enfrontament es va convertir en el més sonat de la seva trajectòria televisiva i va donar molt sobre què parlar, ja que la presentadora va haver d'intervenir per a demanar-li al jove que respectés el torn de paraula. «José Antonio és molt jove comparat amb tots nosaltres, i és veritat que té aquesta passió, aquestes ganes de parlar i a vegades no ho controla i satura. Et diem que ho fas molt bé, tens un futur molt prometedor, però has de controlar-te perquè som molts aquí, tots volem parlar i jo no puc organitzar» va etzibar-li la presentadora.

José Antonio Avilés va aconseguir, després de molts enfrontaments, fer-se un lloc al programa 'Viva la Vida', on ha estat col·laborant els caps de setmana abans de marxar a 'Supervivientes'. I és que és aquest mateix el qual li va donar l'última empenta per a poder assistir a la nova edició del reality d'enguany.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Viviendo la vida !!! @vivalavidatele5

A post shared by JOSE ANTONIO AVILES (@jose_antonio_aviles) on

Apropament entre Hugo Sierra i Ivana Icardi

A Hondures el tertulià segueix amb els enfrontaments típics de la televisió fent la vida impossible als seus altres companys. En el passat capítol de 'Supervivientes' es va produir un acostament entre Hugo Sierra i Ivana Icardi.

Avilés es va apropar a la parella per a intentar desxifrar el que estava passant i va posar en pràctica la seva experiència a les tertúlies televisives relatant el moment. «Això és com la porta de Cantora» va afirmar el col·laborador de ‘Viva la Vida’ intentant demanar-los explicacions sobre el que estava succeint entre ells dues

«Ai el déu, mira'ls. Que estan els dos 'estiradets'. Ha vingut ella a estirar-se aquí» va començar a relatar Avilés veient als dos participants molt embafadors i arraulits. «El cuore d'Hondures. Exclusiva, exclusiva! Falta poc perquè la parella consumi» «Diari Hondureny. Ivana Icardi i Hugo Sierra, han consumat el seu amor», cridava el jove de 23 anys.

Aquests titulars sensacionalistes van fer que els altres concursants reaccionessin sobre el moment encaramel·lat. Fani es preguntava si no ho haurien consumat ja, i mentrestant, Ana María Aldon va agafar una llanterna i es va dirigir al lloc dels fets per a intentar escodrinyar i treure alguna cosa en clar de què estava passant entre Hugo Sierra i Ivana Icardi.

Tot i que els concursants van fer molts esforços per saber què era el que amagava la parella, al final no van arribar a veure res, ni tan sols van ser testimonis del petó que es va donar la parella després de compartir algunes confidències. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari