José Antonio Avilés podria haver mantingut una relació amb una famosa de Telecinco

La col·laboradora ha negat aquesta trobada amb el concursant de 'Supervivientes'

Avilés 'Viva la vida'
Avilés ha afirmat que ha tingut relacions amb una col·laboradora de Mediaset | Telecinco

José Antonio Avilés segueix retingut a Hondures, mentre que les seves mentides segueixen sortint a la superfície a Espanya. Aquestes cada vegada tenen més calat i sorprenen sobretot per les persones a les quals acaba involucrant.

Lluny queda la seva presumpta relació amb un famós presentador d'Antena 3, ara s'ha descobert una altra relació secreta que hauria mantingut el col·laborador amb una companya de la cadena i que mai hauries imaginat.

Una presumpta relació secreta amb una famosa de Telecinco

El concursant de 'Supervivientes' va fer córrer un rumor entre el sector de la televisió, en el qual afirmava que havia tingut una nit de passió amb una famosa col·laboradora de televisió i que a més, és companya seva a 'Viva la vida'. La dada, que ha estat revelat avui a 'Sálvame' ha agafat per sorpresa a tots, ja que fins al moment es creia que Avilés només estava interessat en els homes. Tot i això, sembla que hauria fet una excepció per una vegada, segons ell afirmava.

La col·laboradora no seria altra que Ylenia Padilla. Potser aquesta imatge us costa d'imaginar, però el col·laborador sosté que van 'deixar-se estimar' una nit i que va haver-hi foc entre ells. La notícia ha estat acollida entre rialles entre els col·laboradors de Jorge Javier Vázquez que no donaven crèdit a aquesta història.

Ylenia Padilla nega aquesta trobada passional

Per la seva banda, la col·laboradora ha negat rotundament que hagi passat alguna cosa amb José Antonio Avilés i es sorprenia quan Jorge Javier Vázquez li preguntava en primera persona.

Segons explicava el mateix Avilés, ell mateix va amagar aquesta oferta en creure que tenir un rotllo amb Ylenia Padilla li podia restar valor a la seva tasca periodística, la qual està quedant en dubte des de fa setmanes.


Comentaris

envia el comentari