IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Les dures crítiques de Jose de 'La isla' a les persones menys esperades

El concursant ha estat enxampat per 'Socialité' criticant de valent les participants del 'reality' Fani i Susana

Jose, de 'La isla de las tentaciones', gravat per les càmeres de 'Socialité'
Jose de 'La isla', criticant l'actitud de Fani i Susana | TELECINCO

 

Jose, el guàrdia civil de ‘La isla de las tentaciones’, ha deixat enrere la seva postura més serena i educada per deixar pas a un caràcter que no havíem vist en cap dels capítols del programa. I és que ell sempre s’ha mostrat com un bon company i amb una personalitat serena i conciliadora, però recentment ha estat enxampat criticant dues de les seves companyes de concurs: Fani i Susana.

 

Diu el que pensa quan no sabia que el gravaven

Ha estat el programa ‘Socialité’ qui ha mostrat una gravació d’ell, quan parlava amb un reporter d’aquest programa mentre no sabia que l’estaven gravant, i li entregava un exemplar del seu llibre de poemes. Així doncs, ha assenyalat sense pèls a la llengua sobre Fani, la parella de Christofer,  que «és dolenta, perquè quan un fa mal de manera conscient a una altra persona és dolent...A la televisió i al teu nòvio de set anys! I després estan els dos asseguts a la foguera i t’estàs rient mentre veus els vídeos. Això no té perdó».

 

El guàrdia civil també s’ha volgut referir a Susana, l'exparella de Gonzalo, afirmant sobre ella: «No està enamorada de Gonzalo». Però Jose també ha volgut ser crític amb la seva relació de parella, de la que ha reconegut que a vegades li ha fet mal sense voler a Adelina, «però de manera inconscient. Jo tampoc sóc un sant i m’he pogut portar malament».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari