IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

José Ortega Cano envia un ultimàtum a Ana María Aldon a 'Supervivientes'

El mestre s'ha posicionat a favor de la seva néta Rocío Flores

José Ortega Cano i Ana María Aldon
José Ortega Cano ha trucat a la seva dona que es troba a 'Supervivientes' | Espanya Diari

'Supervivientes' ha jugat avui al joc de les trucades canviades. Els concursants rebien trucades de familiars dels seus companys i havien de transmetre'ls amb la màxima fidelitat el missatge que aquests els feien arribar. Yiya ha estat l'encarregada de parlar amb José Ortega Cano, que amb algunes dificultats, ha traslladat un seguit de comentaris dirigits a la seva dona Ana María Aldón.

Primerament l'ha tranquil·litzat, dient-li que tot estava bé a Espanya. Li ha dit que tots els nens estan perfectament i li ha explicat que Gloria Camila li està fent una defensa espectacular a la televisió, afegint que té molt mèrit la tasca que està realitzant.

El torero ha volgut enviar una primera indirecta dient-li a la seva dona que per a ell el més important és l'amistat, però sobretot la família i la lleialtat. Però per si això no ha calat en Aldón, ha volgut anar més enllà i ha concretat molt més les seves paraules.

 

José Ortega Cano li demana a Ana María que s'apropi a Rocío Flors

Ortega Cano ha volgut demanar-li directament a Ana María Aldón que faci el favor d'acostar-se Rocío Flores i que, si pot ser, ho faci abans que acabi el concurs. No és cap sorpresa que aquesta situació està posant entre l'espasa i la paret al mestre, veient com la seva família es divideix per culpa de la distància que ha marcat Ana María amb la néta del seu marit.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!


Comentaris

envia el comentari